Αλλα αθλήματα

03 Φεβρουαρίου 2014 17:43

Λάμψη αστέρων στο Super Bowl

Οι Seattle Seahawks πανηγύρισαν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους, σε έναν τελικό που παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο.

-

Εντυπωσιακοί ήταν οι Seattle Seahawks, που διέσυραν τους Denver Broncos με 43-8 στον τελικό του NFL και κατέκτησαν το πρώτο Super Bowl στην ιστορία τους.

Ο τελικός του αμερικανικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, το περίφημο Super Bowl, δεν είναι απλά ένα αθλητικό γεγονός. Είναι ένα event στο οποίο δίνει το παρόν η αφρόκρεμα της showbiz, πολιτικοί, μεγιστάνες και η κοινωνική ελίτ των ΗΠΑ.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο Κέβιν Κόστνερ, ο Ντένις Λίρι, η Τζένιφερ Γκάρνερ κι ο Άαρον Πολ ήταν μεταξύ των αστέρων που έδωσαν το παρόν στις κερκίδες.

Τον αμερικανικό εθνικό ύμνο τραγούδησε η σοπράνο Ρενέ Φλέμινγκ, ενώ το κοινό διασκέδασαν οι Red Hot Chili Peppers, η Queen Latifah, ο Bruno Mars και ο Jay Z.

Το κοινό βέβαια διασκέδασε και με τις πανέμορφες τσιρλίντερς των δύο ομάδων, με εκείνες των Denver Broncos να κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο παρακολούθησε τον τελικό και όποιος ήθελε να διαφημιστεί έπρεπε να βάλει βαθιά το χέρι στην στην τσέπη. Ενδεικτικά, ένα σποτ διάρκειας μισού λεπτού κόστιζε περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ.

Από τις διαφημίσεις του Super Bowl ξεχώρισε αυτή της H&M που «έγδυσε» τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, προς τέρψη των απανταχού θαυμαστριών του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)