Ποδόσφαιρο

30 Ιανουαρίου 2014 15:22

Απώλεια ο Πράνιτς

Ικανοποίηση στον Παναθηναϊκό για την εξασφάλιση του εισιτηρίου για τους «4» του κυπέλλου. Πλήγμα με τον τραυματισμό του Πράνιτς.

-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Ντάνιελ Πράνιτς έχει υποστεί τράβηγμα στον αριστερό του δικέφαλο και θα υποβληθεί αργότερα εντός της ημέρας σε μαγνητική τομογραφία. Αναμένεται να απουσιάσει από το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων για 7-10 μέρες. Θα χάσει τα παιχνίδια με ΟΦΗ και με Αστέρα Τρίπολης, ενώ δύσκολα θα προλάβει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 9 Φεβρουαρίου στη Λεωφόρο.

Ο Μέντες επανήλθε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο για το πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Αναστασίου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του και το 4-0 σε βάρος του Ολυμπιακού Βόλου, με τους «πράσινους» να εξασφαλίζουν από τον πρώτο προημιτελικό το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)