Ποδόσφαιρο

22 Ιανουαρίου 2014 21:00

Οι επόμενες λύσεις

Οι επαφές με την Ίντερ για τον Όλσεν, η εναλλακτική λύση που έχει ο Παναθηναϊκός στα πλάνα του και το ανοιχτό παράθυρο για επαναπροσέγγιση με τον Λαγό.

-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Η αρνητική τροπή στις συζητήσεις με τον Τάσο Λαγό για την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το καλοκαίρι, οδηγεί τον Παναθηναϊκό στο να εξετάζει περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου στις 31 Ιανουαρίου. Οι "πράσινοι" είχαν νέο κύκλο επαφών με την Ίντερ και με τον Πάτρικ Όλσεν για τον δανεισμό του 20χρονου Δανού μέσου αλλά θέλουν να πάρουν τον παίκτη για 1,5 χρόνο και όχι για έξι μήνες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Νταμπίζας έχει εναλλακτική λύση στη λίστα του με ελεύθερο ποδοσφαιριστή, όμως προτεραιότητα αποτελεί ο Όλσεν. Εκτός και αν υπάρξει νέος κύκλος συζητήσεων με τον Λαγό που επιθυμεί να παραμείνει στον Παναθηναϊκό με καλύτερους πάντως οικονομικούς όρους.

Ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να καταθέσει βελτιωμένη πρόταση, επομένως θα πρέπει να ρίξει τις απαιτήσεις του ο 21χρονος Έλληνας μέσος, τη στιγμή κιόλας που η διοίκηση έχει ρίξει το βάρος στην εξασφάλιση της αδειοδότησης ενόψει και του νέου ελέγχου από την ΟΥΕΦΑ τον Μάρτιο.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)