Ποδόσφαιρο

18 Ιανουαρίου 2014 10:26

Στόπερ και Όλσεν οι προτεραιότητες για ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να ψάχνει για κεντρικό αμυντικό, περιμένει την απάντηση του Λαγού και την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τον Όλσεν από την Ίντερ.

-

του Γιώργου Τριανταφυλλίδη 

Ο Νίκος Νταμπίζας συνεχίζει την έρευνα αγοράς στο εξωτερικό για κεντρικό αμυντικό. Ο Γκόρντον Σίλνενφελντ είπε όχι στον ΑΠΟΕΛ του Γιώργου Δώνη, όμως δεν είναι και σίγουρο ότι θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Ο Κροάτης διεθνής αμυντικός έχει στο μυαλό του το Μουντιάλ της Βραζιλίας,  θέλει παιχνίδια στα πόδια του για να μη χάσει τη θέση του στην αποστολή και ψάχνει μήπως βρει κάποια άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. 

Αν τελικά δεν φύγει ο Σίλντενφελντ, ο Παναθηναϊκός θα πάρει στόπερ το καλοκαίρι αλλά ο Νταμπίζας φροντίζει να είναι έτοιμος από τώρα και επομένως το ζήτημα του κεντρικού αμυντικού θα είναι ανοιχτό μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου στις 31 Ιανουαρίου. 

Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι επαφές με την Ίντερ για τον δανεισμό του Πάτρικ Όλσεν. Αγκάθι αποτελεί η δέσμευση που θέλουν οι Ιταλοί για συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών του Δανού μέσου ως βασικού και το θέμα με τον 20χρονο παίκτη αναμένεται να ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδομάδα. 

Άλλωστε μέχρι τη Δευτέρα θα γνωρίζει ο Παναθηναϊκός και την οριστική απάντηση του Τάσου Λαγού που όπως όλα δείχνουν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του μέχρι το 2017 . Αν δεν υπάρξει πρόβλημα με τον Λαγό και υπογράψει, οι "πράσινοι" δεν θα καίγονται για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)