Ποδόσφαιρο

15 Ιανουαρίου 2014 09:53

Εσωτερική μεταγραφή για τους «πράσινους»

Ο Εμίρ Μπαϊράμι επιστρέφει μετά από 3,5 μήνες και ο Γιάννης Αναστασίου ελπίζει ότι ο Σουηδός μεσοεπιθετικός θα αποτελέσει εσωτερική μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό.

-

Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Μπαϊράμι αγωνίστηκε για τελευταία φορά με την "πράσινη" φανέλα στις 29 Σεπτεμβρίου στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη μέση. Μετά από 3,5 μήνες ο Σουηδός μεσοεπιθετικός αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών το απόγευμα της Τετάρτης, στη ρεβάνς του 3-0 για τους "16" του Κυπέλλου.

Ο Μπαϊράμι αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Γιάννη Αναστασίου το περασμένο καλοκαίρι και  ο τεχνικός του τριφυλλιού πιστεύει ότι ο παίκτης θα βγάλει τώρα το πραγματικό πρόσωπο μέσα στο γήπεδο και θα βοηθήσει την ομάδα στο δημιουργικό κομμάτι. Ο Μπαϊράμι λοιπόν λογίζεται ως εσωτερική μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό και σιγά-σιγά θα μπει στην ομάδα, μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε στη μέση στο ξεκίνημα της σεζόν.

Την ίδια ώρα οι "πράσινοι" περιμένουν την απάντηση του Τάσου Λαγού και εξετάζουν περιπτώσεις παικτών από το εξωτερικό για το κέντρο της άμυνας εν αναμονή της κατάληξης της υπόθεσης στο φλερτ του Γκόρντον Σίλντενφελντ με τον ΑΠΟΕΛ.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)