Ποδόσφαιρο

11 Δεκεμβρίου 2013 19:25

Έσωσε την παρτίδα στο «πάρα πέντε» η ΑΕΚ

Με ένα γκολ του Πλατέλλα στις καθυστερήσεις του αγώνα, η ΑΕΚ έκαμψε την σθεναρή αντίσταση του Ηρόδοτου και έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Παγκρήτιο.

-



Η «Ένωση» γλίτωσε στο «τσακ» από το παραχωρήσει τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και με λυτρωτή τον Πλατέλλα, που σκόραρε στο 93ο λεπτό, πήρε την πολύτιμη νίκη με 2-1 και ανέβηκε εκ νέου στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 6ου ομίλου του πρωταθλήματος.

Αν και οι «κιτρινόμαυροι» προβλημάτισαν και πάλι με την απόδοσή τους, «αφυπνίστηκαν» από το γκολ του αξιόμαχου Ηρόδοτου στο 53΄, και αφού ισοφάρισαν αρχικά με τον Ντακόλ στο 59ο λεπτό, κατάφεραν στο τέλος να ολοκληρώσουν την ανατροπή χάρη στο μακρινό δυνατό σουτ του Πλατέλλα στην εκπνοή.

Η ΑΕΚ είχε χάσει και πέναλτι με τον Ντακόλ στο 74ο λεπτό, ενώ από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν κι ένα δεύτερο τέρμα μετά το 1-1, τις οποίες όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηρόδοτος: Ζαφείρης Δ., Μπινιχάκης, Γεωργόπουλος, Χαρίτος, Χαλκιαδάκης, Αχιλλέως (46’ Σαλταπίδας), Κούρτι, Χατζηανδρέου, Κοζιράκης, Ζαφείρης Αλ, Μωραΐτης.

ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Σταθάκης, Ρόβας, Κορδέρο, Ανάκογλου (83’ Τσεβάς), Γροντής (76’ Πόποβιτς), Πλατέλλας, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)