Ποδόσφαιρο

07 Δεκεμβρίου 2013 16:58

Έσωσε την… παρτίδα στο φινάλε ο Εργοτέλης

Σε ένα πλούσιο σε θέαμα ματς ο Εργοτέλης και ο Άρης ήρθαν ισόπαλοι 3-3 στο Παγκρήτιο και μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

-



Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζιγκί Μπαντιμπανγκά, που σκόραρε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Εργοτέλης αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με τον Άρη στο Παγκρήτιο, για την 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα.

Σε ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, οι Κρητικοί βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη στα γκολ του Μπαντιμπανγκά (62΄) και του Πελέ (65΄), όμως οι «κίτρινοι» κατάφεραν μέσα σε 11 λεπτά να πετύχουν τρία γκολ και να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Ο Ανδρέας Τάτος στο 69ο λεπτό μείωσε σε 2-1, ο Νταμαρλής δύο λεπτά αργότερα ισοφάρισε σε 2-2, ενώ στο 80΄ ο Τάτος και πάλι έγραψε το 3-2 για την ομάδα του, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς. Ο Εργοτέλης, πάντως, δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με τον Μπαντιμπανγκά στις καθυστερήσεις (90+5’) ισοφάρισε σε 3-3 και έσωσε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν τρία δοκάρια με τους Ρομάνο (24΄), Μπαντιμπανγκά (31΄) και Τζανακάκη (90΄), ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε ένα δοκάρι με τον Ουντότζι στο 80΄.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εργοτέλης: Αθανασίου, Τζανακάκης, Πίτσος, Σαρρής, Μεχία, Κοζορώνης (80’ Μπουχαλάκης), Χαλκιαδάκης, Ρομάνο (76’ Βερπακόφσκις), Πελέ, Μπαντιμπανγκά, Διαμαντάκος (78’ Αναστασάκος)

Άρης: Διούδης, Νταμαρλής (89’ Πουλίδο), Οικονομόπουλος (68’ Τάτος), Κύργιας, Αγγελούδης (68’ Σταυρόπουλος), Ουντόντζι, Τσουμάνης, Μανιάς, Ψυχογιός, Ηρακλής, Έλσνερ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)