Ποδόσφαιρο

28 Νοεμβρίου 2013 15:20

Ο 8χρονος που αποκαλείται «νέος Μέσι»

Τον πολιορκούν ήδη οι μεγαλύτεροι σύλλογοι στον κόσμο για να τον εντάξουν στις ακαδημίες τους, καθώς θεωρείται από πολλούς ως ο διάδοχος του Λιονέλ Μέσι.

-

Γεννημένος στην Αργεντινή, που «έβγαλε» τον Ντιέγκο Μαραντόνα και τον Λιονέλ Μέσι, ο Κλαούντιο Νανκουφίλ θεωρείται ένας από τους μελλοντικούς μάγους της μπάλας.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, το κατέχει το τόπι και παρότι βρίσκεται σε παιδική ηλικία, κάνει περίτεχνες ενέργειες μέσα στο γήπεδο.

Ο Νανκουφίλ γεννήθηκε σε ένα ορεινό χωριό των Άνδεων και αρχικά του κόλλησαν το παρατσούκλι «Ο Μέσι του χιονιού». Σταδιακά η φρενίτιδα γύρω από το όνομα του γιγαντώθηκε και πλέον όλοι μιλούν για τον «νέο Μέσι».

Οι μεγαλύτεροι σύλλογοι του κόσμου φέρονται να ερίζουν για την απόκτηση του, προκειμένου να τον εντάξουν στις ακαδημίες τους. Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι και Μίλαν είναι μεταξύ των «μνηστήρων», σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Λατινική Αμερική.

Θα περάσουν αρκετά χρόνια μέχρι να μάθουμε αν ο 8χρονος σήμερα Κλαούντιο Νανκουφίλ εξελιχθεί όντως σε έναν ποδοσφαιριστή παγκοσμίου βεληνεκούς. Για την ώρα, θαυμάστε ένα παιδί με μεγάλες δυνατότητες… 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)