Ποδόσφαιρο

15 Νοεμβρίου 2013 19:53

«Πεντάσφαιρη» η Εθνική Ελπίδων κόντρα στη Σουηδία

Με μία σπουδαία εμφάνιση η Εθνική Ελπίδων συνέτριψε με 5-1 τη Σουηδία και πέτυχε την τρίτη της νίκης σε τέσσερις αγώνες στην προκριματική φάση του Euro.

-



Οι παίκτες του Κώστα Τσάνα προηγήθηκε με 2-0 με γκολ των Διαμαντάκου (4') και Μαυρία (19'), ενώ η Σουηδία το μόνο που κατάφερε στον αγώνα ήταν να μειώσει προσωρινά με τον Ισάκ στο 38ο λεπτό.

Στη συνέχεια και στο 41΄ η Εθνική μας κέρδισε πέναλτι και την αποβολή του Κάρλγκρεν και ο Ποτουρίδης που ανέλαβε την εκτέλεση έκανε το 3-1 στο 44΄. Έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα, η Εθνική Ελπίδων κυριάρχησε πλήρως στον αγωνιστικό χώρο στην επανάληψη, διαμορφώνοντας με τα γκολ των Κολοβού (47΄) και του Καρέλη (88’ ), το τελικό 5-1.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελλάδα: Διούδης, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κίτσιου, Λαγός, Κολοβός, Μπουχαλάκης (78' Σιώπης), Μαυρίας, Διαμαντάκος (68' Βέλλιος), Γιαννιώτας (61' Καρέλης).

Σουηδία: Κάρλγκρεν, Τερν (43' Στρόμπεργκ), Γιόχανσον, Μιλόσεβιτς, Χόλμεν, Λεβίτσκι, Σίλβερχολτ (78' Κονατέ), Κουάισον (46' Χάλμπεργκ), Κλάεσον, Ισάκ, Χιργκότα.


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)