Ποδόσφαιρο

11 Νοεμβρίου 2013 10:50

Τρεις "πράσινοι" στα μπαράζ

Ο μέσος του Παναθηναϊκού Ντάνιελ Πράνιτς κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Κροατίας για τους αγώνες μπαράζ με την Ισλανδία με έπαθλο το εισιτήριο για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Στην αποστολή της Κροατίας ο Σίλντενφελντ και της εθνικής μας ομάδας ο Καπίνο.

-



Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη

Ο Πράνιτς κλήθηκε εκτάκτως το βράδυ της Κυριακής στην εθνική ομάδα της Κροατίας, κάτι που δεν το περίμενε ούτε ο ίδιος για να αντικαταστήσει τον τραυματία Στρίνιτς και επιστρέφει στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα μετά τον Αύγουστο του 2012, οπότε και αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε ένα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Ελβετία. Ο 32χρονος μέσος δεν έπαιξε στην αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο και θα ταξιδέψει τη Δευτέρα στο Ζάγκρεμπ για να εξεταστεί από το ιατρικό τιμ της Κροατίας.

Πρόκειται για τον τρίτο παίκτη του Παναθηναϊκού που λαμβάνει πρόσκληση για τους αγώνες μπαράζ της ευρωπαϊκής ζώνης στις 15 και 19 Νοεμβρίου για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Στην εθνική ομάδα της Κροατίας έχει ήδη ενσωματωθεί  ο αμυντικός του τριφυλλιού Γκόρντον Σίλντενφελντ, ενώ στην αποστολή της εθνικής μας ομάδας για τα παιχνίδια με τη Ρουμανία, μετέχει και ο τερματοφύλακας των "πρασίνων" Στέφανος Καπίνο.

Στα αγωνιστικά, ο Γιάννης Αναστασίου έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του μέχρι την Πέμπτη για να ξεκουραστούν, ενώ υπάρχει ικανοποίηση για την επιστροφή της ομάδας στις επιτυχίες έπειτα από το 0-2 σε βάρος του Αρη αλλά και ανακούφιση για τον Νίκο Μαρινάκη που απέφυγε τα χειρότερα μετά τον τραυματισμό του. Ο 20χρονος αμυντικός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο την Κυριακή και επέστρεψε στην Αθήνα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)