Celebrity

Σήμερα 07:51

Σίσσυ Χρηστίδου: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου

Σίσσυ Χρηστίδου: Η εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή και το ενδεχόμενο δεύτερου γάμου

-

Λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα της με το "Χαμογέλα και πάλι" για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, η Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και τον Αστέρη Κασιμάτη. Η παρουσιάστρια, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική της ζωή, ενώ απάντησε και στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου.

Ο έρωτας τι ρόλο παίζει πλέον στη ζωή σου;

Είναι ένα κομμάτι πολύ σημαντικό στη ζωή µου. Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη. Είναι όμως μια πόρτα που δεν ανοίγω πια σε δημόσια θέα. Για να ανοίξει αυτή η πόρτα για τον υπόλοιπο κόσμο, θα πρέπει να ανοίξει πρώτα στα παιδιά µου, κι εκεί δεν έχει συμβεί αυτό. Αλλά είμαι πολύ καλά, πολύ χαρούμενη και νιώθω πλήρης.

Σε δεύτερο γάμο θα προχωρούσες;

Όχι. Δεν θέλω να ξαναπαντρευτώ. Ο γάμος, όπως εγώ τον μεταφράζω, αφορά τη δημιουργία οικογένειας. Στο μυαλό μου για την ώρα είναι η «διπλή» ζωή μου και την προτιμώ έτσι – όταν είμαι με τα παιδιά μου και όταν δεν είμαι μαζί τους. Δεν μπορώ να τα βάλω στο ίδιο καλάθι. Και βασικά δεν θέλω.

Ύστερα από αυτές τις μεγάλες αλλαγές που έχεις βιώσει, σήμερα που μιλάμε νιώθεις ευτυχισμένη;

Η ευτυχία πιστεύω πως είναι στιγμές, δεν είναι μια μόνιμη κατάσταση, αλλά, ναι, δόξα τω Θεώ, έχω μπόλικες!

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)