Κοινωνία

Χθες 08:42 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 15:49

Πάτρα - Επίθεση σε αστυνομικούς: Βίντεο από την συμπλοκή (βίντεο)

Πρωτοφανής η βαρβαρότητα που απεικονίζεται στο ερασιτεχνικό βίντεο, το οποίο διέρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πάτρα - Επίθεση σε αστυνομικούς: Βίντεο από την συμπλοκή (βίντεο)
-

Ένα σοκαριστικό βίντεο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την επίθεση ρομά πολιτών εναντίον αστυνομικού η οποία συνέβη χθες Πέμπτη 12.09 στην Πάτρα και η οποία περιλάμβανε γρονθοκόπημα αλλά και… δάγκωμα του στελέχους της ΟΠΚΕ.

Στο βίντεο είναι ορατή η πρωτοφανής βιαιότητα με την οποία ένα πλήθος ανθρώπων επιτίθενται στις δυνάμεις της αστυνομίας, μετά από πρωτοβουλία τους για έναν τυπικό έλεγχο οχήματος.

@theodwr_mar_

? πρωτότυπος ήχος - marinakos_18??

Όπως είναι γνωστό, όλα έγιναν λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή Παναγίτσα της Παραλίας Πατρών, όταν αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο ύποπτου οχήματος. Οι επιβάτες, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και στο σημείο βρέθηκαν και άλλα άτομα Ρομά, με αποτέλεσμα να προκληθεί σύρραξη.

Ένας αστυνομικός δέχτηκε γροθιά στο πρόσωπο, ενώ φέρεται και να έχει επίσης δαγκωθεί και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Κι άλλοι αστυνομικοί τραυματίστηκαν.

Αμέσως, στην περιοχή έφτασε ισχυρή αστυνομική δύναμη και οι Ρομά διασκορπίστηκαν στους γύρω δρόμους. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 5 προσαγωγές, ενώ αναζητείται και το άτομο που προκάλεσε το επεισόδιο, το οποίο έχει ταυτοποιηθεί.


Ειδήσεις σημερα

Ερωτόκριτος: Αντιμέτωπος με διαρρήκτες ήρθε ο σχεδιαστής μόδας

Φωτιά στη Ρόδο: Επιχειρούν εναέρια μέσα

ΔΥΠΑ - Σχολές Μαθητείας: Τέλος στην προθεσμία εγγραφών

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)