Κοινωνία

Σήμερα 15:14 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 15:25

Φωτιά στην Αττική: Δύο συλλήψεις για πλιάτσικο (εικόνες)

Τα δύο άτομα εντοπίστηκαν με διαρρηκτικά εργαλεία να επιχειρούν να κάνουν πλιάτσικο στα καμένα

Φωτιά στην Αττική: Δύο συλλήψεις για πλιάτσικο (εικόνες)
-

Δύο άνδρες συνέλαβε η αστυνομία για πλιάτσικο σε περιοχές της βορειοανατολικής Αττικής που επλήγησαν από την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά.

Τα δύο άτομα εντοπίστηκαν με διαρρηκτικά εργαλεία να επιχειρούν να κάνουν πλιάτσικο στα καμένα. Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της ΕΡΤ, πρόκειται για άτομα σεσημασμένα για παρόμοιες υποθέσεις κατά το παρελθόν. Και οι δύο έδιναν και το παρόν σε οικεία αστυνομικά τμήματα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο αυξημένων περιπολιών στη περιοχή, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. εντοπίστηκαν βραδινές ώρες χθες, Κυριακή 18 Αυγούστου 2024, δύο άτομα ηλικίας 35 και 23 ετών, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Νέας Μάκρης και τα οποία κρίθηκαν ύποπτα.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών καθώς και -2- κινητά τηλέφωνα, ενώ στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, αναλογικός ασύρματος, κατσαβίδι, σκεπάρνι και αυτοσχέδια ξύλινη ράβδος.

Ακολούθως, προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφάλειας Μαραθώνα, όπου συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Σημειώνεται ότι, ο 35χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ληστεία, κλοπές και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ έχει εκτίσει και ποινές φυλάκισης σε σωφρονιστικά καταστήματα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Οι περιπολίες στις περιοχές που επλήγησαν από τις πρόσφατες πυρκαγιές θα συνεχιστούν με την εφαρμογή προληπτικών και κατασταλτικών δράσεων ώστε να εξασφαλιστεί η αποτροπή έκνομων ενεργειών καθώς και η παροχή στους κατοίκους κάθε αναγκαίας συνδρομής και υποστήριξης.

Αττική - Διαρρήκτες - Σύλληψη

Στο πλαίσιο αυτό έγιναν και δεκάδες προσαγωγές κατά τη διάρκεια των ελέγχων που κάνουν οι αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες βρίσκονται σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα προκειμένου να αποφευχθούν τέτοια φαινόμενα στις πληγείσες περιοχές της Αττικής.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας τη Δευτέρα

ΗΠΑ - Χάρις: Έκκληση για κατάπαυση πυρός στη Γάζα

Rapid test δωρεάν τη Δευτέρα σε 68 σημεία

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)