Κοινωνία

Χθες 22:41 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 22:45

Ρόδος: Αιματηρή συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο

Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη για ποιον λόγο συνέβη το σοβαρό επεισόδιο όταν ένας 19χρονος, ένας 20χρονος κι ο 19χρονος που υπηρετεί την θητεία του στο νησί, συνεπλάκησαν με άλλο νεαρό

Ρόδος: Αιματηρή συμπλοκή έξω από νυχτερινό κέντρο
-


Δικογραφία για σοβαρό επεισόδιο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 15ης Αυγούστου 2024 έξω από γνωστό νυχτερινό κέντρο της Λίνδου σχημάτισαν οι αστυνομικοί του ΑΤ Αρχαγγέλου.

Την 04.30 ώρα της 15ης Αυγούστου 2023 έξω από κέντρο διασκεδάσεως στην Λίνδο ένας 19χρονος, ένας 20χρονος κι ένας 19χρονος, ημεδαποί, ενεπλάκησαν σε επεισόδιο με ένα 22χρονο Ιταλό και του προκάλεσαν σωματικές βλάβες στο κεφάλι.

Ο πρώτος προκάλεσε σωματικές βλάβες στον αλλοδαπό χτυπώντας τον με γυάλινο ποτήρι στο κεφάλι ενώ κατά τον σωματικό του έλεγχο εντοπίστηκε στην κατοχή του ένα μαχαίρι με λάμα μήκους εννέα εκατοστών.

Οι δύο πρώτοι συνελήφθησαν στο τόπο διάπραξης του εγκλήματος ενώ ο τρίτος, αφού αναζητήθηκε στην Νότια Ρόδο, κατόπιν επικοινωνίας με γνωστούς και συγγενείς του και την Λέσχη Αξιωματικών Στρατού Ρόδου, όπου εκτελεί την θητεία του, ως φαντάρος, εμφανίστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη.

Το θύμα μετά την παροχή πρώτων βοηθειών αποχώρησε από το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου.


Πηγή: dimokratiki.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Άνδρος: Ελεύθερος ο πλοίαρχος του “ΣΑΟΝΗΣΟΣ”

Αλέν Ντελόν: Οι ερμηνείες και η... αντιδραστικότητα του ιερού τέρατος του κινηματογράφου (εικόνες)

Προϋπολογισμός 2025: Οι βασικές προτεραιότητες

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)