Κοινωνία

Σήμερα 15:03

Φωτιά στα Γλυκά Νερά: Προθεσμία να απολογηθεί έλαβε ο ηλικιωμένος κατηγορούμενος

Πότε αναμένεται να απολογηθεί ο 80χρονος που κατηγορείται για τους εμπρησμούς στα Γλυκά Νερά.

Φωτιά στα Γλυκά Νερά: Προθεσμία να απολογηθεί έλαβε ο ηλικιωμένος κατηγορούμενος
-

Ο 80χρονος για τους εμπρησμούς στα Γλυκά Νερά την ημέρα εκδήλωσης της φωτιάς στο Βαρνάβα, πήρε παράταση για να απολογηθεί και θα οδηγηθεί εκ νέου στην ανακρίτρια την Τεταρτη 21/08.

Υπενθυμίζεται ότι ο 80χρονος που συνελήφθη το Σάββατο, κατηγορείται για τρεις εστίες φωτιάς που ξέσπασαν ταυτόχρονα περίπου στις 13:30 στα Γλυκά Νερά, σε απόσταση 100 μέτρων μεταξύ τους και για άλλη μια φωτιά στις 20:30 της ίδια ημέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για συνταξιούχο ο οποίος στο παρελθόν διατηρούσε κατάστημα. Μέχρι στιγμής δεν έχει ομολογήσει, τηρώντας στάση σιωπής απέναντι στις Αρχές.

Γλυκά νερά - 80χρονος - Εμπρηστής

Στο αυτοκίνητό του εντοπίστηκαν άδεια μπιτόνια που χρησιμοποιούνται για βενζίνη. Οι φωτιές μπήκαν με τη ρίψη φλεγόμενου αντικείμενου (πανί ή χαρτί), ενώ στην τελευταία εστία βρέθηκε και αναπτήρας τύπου zippo.

Ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε από βιντεοληπτικό υλικό όπου φαίνεται πως έβαζε τις φωτιές μετακινούμενος με το αυτοκίνητό του. Συγκεκριμένα έκοβε ταχύτητα και πετούσε το φλεγόμενο αντικείμενο σε ξερά χόρτα.

Ειδήσεις σήμερα:

Πιερία: Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην Πλάκα Λιτόχωρου

Αλέν Ντελόν: Οι ερμηνείες και η... αντιδραστικότητα του ιερού τέρατος του κινηματογράφου (εικόνες)

Ενδοοικογενειακή βία - Ρέθυμνο: Απείλησε και χτύπησε την σύντροφό του


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)