Κοινωνία

Σήμερα 16:24

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν δύο νεαροί για τον εμπρησμό οχημάτων αστυνομικού

Οι αστυνομικές αρχές βρήκαν ναρκωτικά κατά την διάρκεια ερευνών στις οικίες των συλληφθέντων. Οι κατηγορίες που τους βαραίνουν.

Ηράκλειο: Συνελήφθησαν δύο νεαροί για τον εμπρησμό οχημάτων αστυνομικού
-

Εξιχνιάσθηκε υπόθεση εμπρησμού οχημάτων στο Ηράκλειο και ταυτοποιήθηκαν από τις αρχές δύο άτομα τα οποία συνελήφθησαν για ναρκωτικά.

Η εμπεριστατωμένη έρευνα και προανάκριση, η συλλογή και αξιοποίηση στοιχείων της Ασφάλειας Ηρακλείου με τη συνεργασία του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση της υπόθεσης που αφορά σε εμπρησμό οχημάτων και τη σύλληψη ενός 27χρονου Έλληνα και ενός 26χρονου αλλοδαπού. Τα αδικήματα που τους βαρύνουν είναι εμπρησμός, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, κλοπής, παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών και βίας κατά υπαλλήλων.

Από την έρευνα των προέκυψε ότι ο Έλληνας ενεργώντας κατ' εντολή του αλλοδαπού στις 5 Αυγούστου, αφού αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα, μετέβη σε ακάλυπτο χώρο στάθμευσης και με τη χρήση εύφλεκτου υγρού προκάλεσε πυρκαγιά σε δυο σταθμευμένα οχήματα (Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα) ιδιοκτησίας δύο Ελλήνων. Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου εντόπισαν το συγκεκριμένο πρόσωπο και στη συνεχεία τον αλλοδαπό οι οποίοι επιχείρησαν να αποφύγουν τον έλεγχο και ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς. Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες τους όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 94,6 γραμμάρια κοκαΐνης, 87,52 γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριά, χρηματικό ποσό 530 ευρώ, 2 κινητά τηλέφωνα και κατασχέθηκε δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων η οποία και στάλθηκε για περαιτέρω εργαστηριακή εξέταση .

Η προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Ειδήσεις σήμερα:

Φούρνοι Ικαρίας – φωτιά: Μάχη με τις φλόγες για δεύτερη μέρα (εικόνες)

Παγκόσμια Ημέρα Φάρων: Ποιοι είναι ανοιχτοί για το κοινό

Τραμπ: Η Χάρις είναι τρελή και είμαι πιο όμορφος από εκείνη



12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)