Κοινωνία

Σήμερα 11:40 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 13:54

Χαλκιδική - Επεισόδιο σε beach bar: Νέες συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή

Συνεχίζονται οι έρευνες για το αιματηρό επεισόδιο σε beach bar της Χαλκιδικής. Σε νέες συλλήψεις προχώρησαν οι αρχές.

Χαλκιδική - Επεισόδιο σε beach bar: Νέες συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή
-

Σε τρεις νέες συλλήψεις για το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε beach bar στην περιοχή της Χανιώτης, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν, με το αδίκημα της συμπλοκής, ο 55χρονος Βούλγαρος ιδιοκτήτης αλλά και άλλοι δύο θαμώνες του beach bar που τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς.

Και οι τρεις νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο νοσοκομείο του Πολυγύρου, ενώ η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται.

Τις προηγούμενες ώρες συνελήφθησαν πέντε Βούλγαροι που προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο και βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου περί όπλων, της συμπλοκής και της πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Στην κατοχή των συλληφθέντων οι αστυνομικοί εντόπισαν μεταξύ άλλων γκλοπ, σπρέι πιπεριού και μαχαίρια.

Υπενθυμίζεται πως βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της αιματηρής συμπλοκής σε beach bar της Χαλκιδικής, με άρωμα βουλγαρικής μαφίας εξασφάλισε ο ΑΝΤ1.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11:30 το βράδυ της Παρασκευής. Παρέα πέντε ατόμων από τη Βουλγαρία φέρεται να επιτέθηκε στον επίσης βουλγαρικής καταγωγής ιδιοκτήτη γνωστού beach bar, με το πρόσχημα ότι καθυστέρησε η παραγγελία τους. Το επεισόδιο δεν άργησε να πάρει διαστάσεις μπροστά στα μάτια των έντρομων θαμώνων που δεν ήξεραν πώς να προφυλαχθούν.

Οι δράστες άρχίσαν να ξυλοκοπούν άγρια τον σερβιτόρο, ενω έβγαλαν ρόπαλα και μαχαίρια. Τρεις μπράβοι του μαγαζιού, υπηκοοι Βουλγαρίας και αυτοί, που έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά στο σημείο , άνοιξαν πυρ εναντίον της παρέας, τραυματίζοντας 2 άτομα το ένα σοβαρά, αφού δέχθηκε σφαίρα στο στέρνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Φούρνοι Ικαρίας – φωτιά: Μάχη με τις φλόγες για δεύτερη μέρα (εικόνες)

Παγκόσμια Ημέρα Φάρων: Ποιοι είναι ανοιχτοί για το κοινό

Τραμπ: Η Χάρις είναι τρελή και είμαι πιο όμορφος από εκείνη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)