Κοινωνία

Χθες 14:21

Μαγνησία: Μυστήριο με πτώμα που βρέθηκε δεμένο χειροπόδαρα

Θρίλερ με σορό άνδρα που βρέθηκε σε δύσβατο σημείο του χωριού δεμένο χειροπόδαρα με ζώνη παντελονιού.

Μαγνησία: Μυστήριο με πτώμα που βρέθηκε δεμένο χειροπόδαρα
-

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Πτελεού  Μαγνησίας, προκαλεί η είδηση που μεταδίδει το TheNewspaper.gr για τον εντοπισμό ενός πτώματος σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το πτώμα ενός άνδρα βρέθηκε σε δύσβατο σημείο του χωριού δεμένο χειροπόδαρα με ζώνη παντελονιού, γεγονός που μαρτυρά ότι πιθανότατα έχει δολοφονηθεί.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές, καθώς πιθανολογείται ότι είναι η σορός ανήκει στον άτυχο 49χρονο, ο οποίος εξαφανίστηκε στις 23 Απριλίου.

Το TheNewspaper.gr είχε κάνει αυτοψία στο σημείο της εξαφάνισης και είχε μιλήσει με μάρτυρες που μιλούσαν για πιθανή δολοφονία.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του αγβοουμενου ζήτησε τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, νεκροψίας και νεκροτομής, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό από την Εισαγγελία του Βόλου. Ο Αναστάσιος Ντούγκας ζητά ακόμα από τις αστυνομικές Αρχές να μην απομακρυνθούν άτομα που φέρονται να εμπλέκονται στη δολοφονία του άτυχου 49χρονου.

Δυνάμεις της ΕΜΑΚ βρίσκονται στο σημείο, προκειμένου να απομακρύνουν τη σορό.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρέθυμνο: Στη φυλακή 58χρονος για σεξουαλική παρενόχληση ανήλικης

Στρυμόνας: Εντοπίστηκε η σορός του αγνοούμενου ψαρά

Χανιά - Τροχαίο δυστύχημα: Αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τουριστικό βαν (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)