Κοινωνία

15 Αυγούστου 2024 14:11 Τελευταία ενημέρωση : 15 Αυγούστου 2024 19:54

Μέγαρα: Ψαροντουφεκάς εντόπισε πνιγμένο σκύλο με πέτρα στον λαιμό (εικόνες)

Οι δράστες της αποτρόπαιης αυτής πράξης είχαν δέσει το κεφάλι και τα πόδια του άτυχου τετράποδου, καθώς και μία μεγάλη πέτρα στον λαιμό.

Μέγαρα: Ψαροντουφεκάς εντόπισε πνιγμένο σκύλο με πέτρα στον λαιμό (εικόνες)
-

Την απόλυτη φρίκη έζησε ένας ψαροντουφεκάς, ο οποίος εντόπισε στα Μέγαρα έναν πνιγμένο σκύλο, που έφερε μεγάλη πέτρα στον λαιμό, ενώ του είχαν δέσει το κεφάλι και τα ποδαράκια.

Ο σκύλος, ένας μαύρος μικρός ποιμενικός, εντοπίστηκε στην παραλία στο τοίχος της Αγίας Τριάδας στα Μέγαρα και ανασύρθηκε από κλιμάκιο του Λιμενικού Σώματος.

Συμφωνα με πληοφορίες, ο σκύλος δεν είχε τσιπάκι.

Μέσα από την ανάρτηση που έγινε γνωστό το περιστατικό, ψάχνουν για περισσότερα στοιχεία και αναλυτικά αναφέρει μεταξύ άλλων: "αναζητούμε κάποιον που γνωρίζει αυτό το σκυλάκι όπως επίσης την τρίτη 13 του μήνα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στην παραλία δεξιά στα βράχια προς το τέρμιναλ μετα τον μόλο αν υπάρχει κάποιος που είδε το τέρας που κράταγε το σκυλάκο κάποιος ψαράς που ψάρευε κάποιος περαστικός. Χρειαζόμαστε στοιχεία θα δωθεί  αμοιβή για τις πληροφορίες.  Ο σκυλάκος είναι μαύρος λύκος μικρής ηλικίας Πρέπει άμεσα να βρεθεί ο δολοφόνος σίγουρα θα το επαναλάβει".

Ανάρτηση - Σκύλος - νεκρός - Μέγαρα

Ανάρτηση - Σκύλος - νεκρός - Μέγαρα

Ειδήσεις σήμερα:

Σύγκρουση Rafale στη Γαλλία: Νεκροί εντοπίστηκαν οι δυο πιλότοι

Φωτιά στην Κομοτηνή - Στάλθηκε μήνυμα από το 112

Φωκίδα: Ηλικιωμένος συνελήφθη για απόπειρα αρπαγής παιδιού

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)