Κοινωνία

Σήμερα 15:24

Φωτιές: 112 στην Πρέβεζα - Πολλές πυρκαγιές σε όλη την χώρα (βίντεο)

Σε ποιες περιοχές ξέσπασαν φωτιές σήμερα, αναστατώνοντας κατοίκους, αρχές και εθελοντές. Ποιες δυνάμεις της Πυροσβεστικής κινητοποιήθηκαν για την κατάσβεσή τους.

Φωτιές: 112 στην Πρέβεζα - Πολλές πυρκαγιές σε όλη την χώρα (βίντεο)
-

(εικόνα αρχείου)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς η οποία ξέσπασε την Παρασκευή 26.07 λίγο πριν τη μία το μεσημέρι σε ξερά χόρτα κοντά στην Περαία Θεσσαλονίκης. Στο σημείο επιχειρούν 14 πυροσβέστες με έξι οχήματα και από αέρος ένα ελικόπτερο. 

Φωτιές - Μπαράζ

Πηγή: typosthes.gr

Παράλληλα, φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 15.00 στην Πρέβεζα σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση πλησίον της Βιομηχανικής Περιοχής της πόλης. Για την κατάσβεση της φωτιάς άμεση ήταν η κινητοποίηση της πυροσβεστικής. Συγκεκριμένα στο σημείο έσπευσαν 37 πυροσβέστες, 2 ομάδες πεζοπόρων καθώς και 12 οχήματα. Παράλληλα, για την αντιμετώπιση του πύρινου μετώπου έχουν κινητοποιηθεί και 3 αεροσκάφη. Η πυρκαγιά εξελίσσεται σε χαμηλή βλάστηση κοντά σε επαγγελματικούς χώρους και οικιες χωρίς να έχει προκαλέσει μέχρι στιγμής κάποια ζημιά.

Φωτιές - Μπαράζ

Πηγή: epirus-tv-news.gr

Τέλος σε εξέλιξη είναι η φωτιά που ξέσπασε σε δύσβατη δασική περιοχή στο Φλάμπουρο Βελβεντού Κοζάνης. Στο σημείο επιχειρούν συνολικά 24 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, με δύο ομάδες πεζοπόρων της 8ης ΕΜΟΔΕ, ενώ από αέρος συνδράμουν τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο.

Πηγή: kozan.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Missing alert για την εξαφάνιση 13χρονου

ΔΥΠΑ - Βρεφονηπιακοί σταθμοί: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα

Καταπατημένα του Δημοσίου σε ιδιώτες για... λίγα ευρώ 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)