Celebrity

Σήμερα 14:19

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τη συνάντησή του με Βαλαβάνη & Μόργκαν: "Δεν ένιωσα τόσο άνετα"

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τη συνάντησή του με Βαλαβάνη & Μόργκαν: "Δεν ένιωσα τόσο άνετα"

-

Σε αδιάκριτες ερωτήσεις κλήθηκε να απαντήσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο τελευταίο βίντεο της εκπομπής του στο κανάλι του Raw House στο Youtube.

Μια από τις ερωτήσεις ήταν αν γίνεται να παραμείνεις φίλος με πρώην σχέση. Τότε ο Κωνσταντίνος Βασάλος αναφέρθηκε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τη συνάντηση που είχε πρόσφατα με τον νυν σύντροφό της, Γρηγόρη Μόργκαν.

"Φίλος, φίλος με πρώην σχέση σου δεν γίνεται. Δεν μπορώ να βγω με την Ευρυδίκη και τη σχέση της ή εγώ να έχω και εγώ μια σχέση και να βγούμε όλοι παρέα. Δεν γίνεται. Αν περάσουν πολλά χρόνια μπορεί να γίνει. Αν βάλεις τον εγωισμό πίσω και δεις ότι η ζωή προχωράει και για τους δύο, δεν υπάρχει ανταγωνισμός, δεν υπάρχουν διάφορες σκέψεις "γιατί είναι με αυτόν", μπορεί! Αλλά πολύ δύσκολο. Είναι λίγο αμήχανο.

Επειδή έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση, δηλαδή πήγα και συνάντησα την Ευρυδίκη και ήταν και η σχέση της μαζί... Δεν ένιωσα τόσο άνετα να πω "τι ωραία να βγούμε και όλοι μαζί". Δεν είναι εύκολο. Μπορεί αν περάσει καιρός, παντρευτούμε, κάνουμε παιδιά... ναι, να γίνει. Αλλά τώρα μου φαίνεται πολύ φρέσκο" τόνισε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Δείτε παρακάτω όσα ειπώθηκαν (από το 14.03' και μετά)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)