Κοινωνία

22 Ιουλίου 2024 18:59 Τελευταία ενημέρωση : 22 Ιουλίου 2024 19:01

Ηράκλειο: Πυροβολισμοί σε σπίτι λίγο πριν από γάμο

Πυκνώνουν τα περιστατικά με άσκοπους πυροβολισμούς στην Κρήτη, με τα περιστατικά να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Ηράκλειο: Πυροβολισμοί σε σπίτι λίγο πριν από γάμο
-

Μετά το σοβαρό περιστατικό στο Κεφαλοβρύσι του Δήμου Βιάννου, όταν ένας 51χρονος άρχισε να πυροβολεί στο αέρα μετά από "παρεξήγηση" με άλλον θαμώνα, σε γλέντι πολιτιστικού συλλόγου, έρχεται ένα άλλο περιστατικό και πάλι στο Δήμο Βιάννου.

Ένας 58χρονος συνελήφθη χθες (Κυριακή 21/7) το πρωί, καθώς το προηγούμενο απόγευμα, στο γλέντι στο σπίτι του, λίγο πριν το γάμο, έπεσαν... ουκ ολίγοι πυροβολισμοί.

Σύμφωνα με τις πληφορορίες οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα και έξω από το σπίτι, τουλάχιστον 60 κάλυκες, 99 φυσίγγια και μία κυνηγετική καραμπίνα!

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

"Συνελήφθη, χθες (21.07.2024) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Βιάννου ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

Ειδικότερα, προχθές (20.07.2024) κατά την διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης σε οικία ημεδαπού σε περιοχή του Δήμου Βιάννου ερίφθηκαν άσκοποι πυροβολισμοί.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βιάννου και του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου στην οικία του ημεδαπού και σε περιβάλλοντες χώρους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγετικό όπλο, 99 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και 61 κάλυκες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βιάννου"

πηγή: ekriti.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο - Εθνική Οδός: Νεκρός σε σύγκρουση φορτηγών

Europa League - Παναθηναϊκός: Ο αντίπαλός του στον Γ' προκριματικό γύρο

Ουγγαρία: Κακοποίηση παιδιού σε κατασκήνωση (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)