Κοινωνία

Χθες 23:16

Ψυχικό - Δολοφονία τοπογράφου: Τα νέα στοιχεία που “βγήκαν” από το κινητό του κατηγορούμενου

Ποια φωτογραφία καταρρίπτει έναν από τους κύριους ισχυρισμούς του. Πώς θα χρησιμοποιηθεί το νέο αυτό στοιχείο για την ταυτοποίηση του ηθικού αυτουργού.

Ψυχικό - Δολοφονία τοπογράφου: Τα νέα στοιχεία που “βγήκαν” από το κινητό του κατηγορούμενου
-

Νέα στοιχεία έχουν προκύψει από την έρευνα των Αρχών για την δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό.

Από την συνεχιζόμενη ανάλυση των κινητών τηλεφώνων του 44χρονου κατηγορούμενου ως φυσικού αυτουργού για την δολοφονία του, τα στελέχη των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, εντόπισαν μία φωτογραφία του θύματος, τραβηγμένη σε εξωτερικό χώρο με το θύμα να βρίσκεται σε χώρο εστίασης στη Μύκονο. Ειδικά με αυτό το εύρημα, καταρρίπτεται ο ισχυρισμός του κατηγορούμενου ως φυσικού αυτουργού ότι δεν γνώρισε το θύμα.

Αυτό που προσπαθούν να διαπιστώσουν οι Αρχές είναι εάν η φωτογράφιση ταιριάζει χρονικά με το ραντεβού, το οποίο η σύντροφος του κατηγορουμένου είχε πει ότι είχε κάνει με εκείνο το άτομο, το οποίο θεωρείται ύποπτος ως ηθικός αυτουργός της εκτέλεσης.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως ειδικά τα κινητά τηλέφωνα του δράστη, τα οποία ακόμα αναλύονται, παράλληλα με την λήψη καταθέσεων κάποιων ατόμων, ίσως τους οδηγήσουν στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Καύσωνας μέχρι την Κυριακή... τουλάχιστον

Ρεύμα: Η επιδότηση τον Αύγουστο και ο έκτακτος φόρος

Τουρκία: Ο Δένδιας υπονομεύει την προσέγγιση Μητσοτάκη - Ερντογάν

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)