Κοινωνία

Χθες 14:34

Ηλεία: Απανθρακωμένη σορός βρέθηκε σε φλεγόμενο σπίτι (εικόνες)

Θρίλερ με την απανθρακωμένη σορό, που εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε σπίτι σε χωριό του Πύργου.

Ηλεία: Απανθρακωμένη σορός βρέθηκε σε φλεγόμενο σπίτι (εικόνες)
-

Απανθρακωμένη σορό εντόπισαν οι πυροσβέστες που επιχείρησαν σε κατάσβεση πυρκαγιάς σε σπίτι στην Ξυλοκέρα, στον Πύργο Ηλείας.

Οι δυνάμεις τις Πυροσβεστικής εντόπισαν ένα απανθρακωμένο άτομο στον χώρο του σπιτιού, το οποίο έχει καταστραφεί ολοσχερώς με τις ενδείξεις για τα αίτια της πυρκαγιάς να οδηγούν σε κάποια πιθανή έκρηξη.

Στην υπόθεση ενεπλάκη και η Αστυνομία, καθώς, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ήταν πρωταγωνιστής σε επεισόδιο το προηγούμενο βράδυ.

Καμμένο σπίτι - Ηλεία

Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης γειτονικού σπιτιού χθες το βράδυ, τον εντόπισε μέσα στον χώρο του και σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα δέχθηκε επίθεση από τον αλλοδαπό με σπρέι πιπεριού.

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι ο αλλοδαπός φέρεται να είχε κόψει και την ηλεκτροδότηση στο σπίτι του γείτονα.

Ο παθών το πρωί μετέβη στην Αστυνομία προκειμένου να υποβάλει μήνυση και κατά την διάρκεια της αναζήτησης του δράστη και ιδιοκτήτη του σπιτιού που κάηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στις εξελίξεις που περιγράψαμε.

Καμμένο σπίτι - Ηλεία

Οι Αρχές ερευνούν την ταυτότητα του πτώματος που βρέθηκε απανθρακωμένο μέσα στο σπίτι καθώς δεν γνωρίζουν ακόμα αν πρόκειται για τον ιδιοκτήτη ή την σύζυγό του.

Πηγή: patrisnews.com, ilialive.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Σάνεν Ντόχερτι – “Beverly Hills”: Το “αντίο” των συμπρωταγωνιστών της Μπρέντα

Τρίκαλα: Κύλησε το αυτοκίνητό του και σκότωσε τη μητέρα του

Αλόννησος: Θρήνος για την 12χρονη Αϊσέλ


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)