Celebrity

Σήμερα 16:20

Φαίη Ζαφειράκου: Απαντά για το περιστατικό με τον Ανδρέα Κομπόση στην Κάρυστο - "Έχω τρελαθεί. Περνάω μαύρα..."

Φαίη Ζαφειράκου: Απαντά για το περιστατικό με τον Ανδρέα Κομπόση στην Κάρυστο - "Έχω τρελαθεί. Περνάω μαύρα..."

-

Η Φαίη Ζαφειράκου έδωσε τη δική της απάντηση στα δημοσιεύματα περί ενδοοικογενειακής βίας, στα οποία εμπλέκεται το όνομά της.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή "Summer’s Cool"  και διέψευσε κατηγορηματικά αυτές τις φήμες.

Όσα είπε η Φαίη Ζαφειράκου

«Δεν έχει γίνει τίποτα από όλα αυτά. Σκεφτείτε ότι εγώ τώρα μίλησα με την αστυνομία, γιατί με ενημέρωσαν κάτι φίλοι, και λέω “ρε παιδιά τι έχει γίνει;”. Τρελάθηκα. Έγινε όντως μια παρεξήγηση, ισχύει αυτό το πράγμα, όχι μεταξύ μας όμως. Ακούστηκε θόρυβος και ήρθε η αστυνομία και δώσαμε εξηγήσεις. Αυτό ήταν όλο.

Δε ξέρω αν θα κινηθώ νομικά. Είμαι λίγο περίεργα, και λίγο με την υγεία μου… Δε ξέρω αν θα κινηθώ νομικά. Είναι χοντρό αυτό το πράγμα. Είμαστε όλοι μαζί εδώ και προσπαθούμε να βρούμε κι εμείς μια ισορροπία από το πρωί. Αρχικά δεν είμαι επιθετικός άνθρωπος, ποτέ δεν έχω δώσει δικαιώματα. Πήρε μια άλλη διάσταση το πράγμα, δε ξέρω. Από τον θόρυβο; Δε ξέρω τι να σας πω. Δεν ισχύει. Δε ξέρω πως έχει βγει όλο αυτό. Έχω τρελαθεί.

Με παίρνουν οι φίλοι μου τηλέφωνο και μου λένε ότι το παιδί μου παίζει σε φωτογραφίες. Δε ξέρω πως θα κινηθώ. Είμαστε διακοπές. Είπαμε να ξεκουραστούμε ένα πενθήμερο. Καμία μήνυση δεν έγινε από τον πρώην σύζυγό μου. Είμαστε διακοπές και είμαστε μια χαρά. Περνάμε μια χαρά. Κάθε χρόνο πηγαίνουμε μαζί διακοπές, δεν είναι η πρώτη φορά.

Το πρωί με ειδοποίησαν οι φίλοι μου. Μου λένε, “Φαίη, τι έχει γίνει;”. Φοβήθηκαν οι άνθρωποι. Σου λέει κάτι συμβαίνει. Τους είπα ότι δε συμβαίνει τίποτα από όλα αυτά. Έφτασα εγώ στο σημείο να πάρω την αστυνομία. Οι άνθρωποι ήταν πολύ οκ μαζί μου και μου είπαν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Στο αστυνομικό τμήμα πήγαμε μαζί με τον Ανδρέα, δώσαμε κάποιες εξηγήσεις και φύγαμε στο πεντάλεπτο. Αυτό ήταν όλο που έγινε.

Δεν ισχύει ότι είχα καταναλώσει αλκοόλ, τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει. Πιο πολύ σπάστηκα και εκνευρίστηκα γιατί μου είπαν ότι παίζουν φωτογραφίες με το παιδί. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Είμαι κι εγώ ταραγμένη από το πρωί, έχω πάθει σοκ, έχω σοκαριστεί. Είμαι 30 κιλά άνθρωπος, αν με δείτε μπροστά στον Ανδρέα θα ήταν λίγο απίθανο να τον δείρω.

Γράφτηκε ότι ήμασταν σε δωμάτιο ξενοδοχείου, δεν ισχύει, ούτε έσπασα κάτι. Δεν έχω μπει καν στα σάιτ να το δω μετά το στρες που μου δημιουργήθηκε μόλις το άκουσα. Λέω θα πάθει εγκεφαλικό η μάνα μου. Υπάρχουν και παράπλευρες απώλειες… Δεν έχω σπάσει τίποτα. Ήταν τελείως άσχετο με εμένα και τον Ανδρέα αυτό. Απλά επειδή όντως ακούστηκε θόρυβος έπρεπε να πάμε να δώσουμε κάποιες εξηγήσεις», είπε η Φαίη Ζαφειράκου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί στο 8:05’.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)