Κοινωνία

11 Ιουλίου 2024 11:25

Φθιώτιδα – Καταγγελία: Με χτυπούσε, με βίαζε και έδερνε τα ανήλικα παιδιά μας

Η σοκαριστική καταγγελία γυναίκας από χωριό της κεντρικής Ελλάδας, κινητοποίησε την ΕΛΑΣ η οποία παρενέβη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα.

Φθιώτιδα – Καταγγελία: Με χτυπούσε, με βίαζε και έδερνε τα ανήλικα παιδιά μας
-

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε σε χωριό στη Φθιώτιδα, όπου ένας άνδρας κατηγορείται ότι χτυπούσε και βίαζε την σύζυγό του και χτυπούσε τα τρία ανήλικα παιδιά του.

Όπως μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα της Κεντρικής Ελλάδα tvstar.gr, το βράδυ της Τετάρτης 10.07 οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για ένα σοβαρό επεισόδιο, φθάνοντας εκεί, βρήκαν την σύζυγό του η οποία κατήγγειλε περιστατικά τα οποία, όπως ανέφερε, συνέβαιναν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο σπίτι τους.

Ο άνδρας βρισκόταν κλειδωμένος στο σπίτι, και στην επιχείρηση για την σύλληψή του συνέδραμαν οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ οι οποίοι μπήκαν στο σπίτι και συνέλαβαν τον δράστη. Ο άνδρας με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του θα κληθεί να απολογηθεί για τις πράξεις του στη δικαιοσύνη.

Η σύζυγός του κατέθεσε πως την χτυπούσε, την βίαζε και ξυλοκοπούσε τα ανήλικα παιδιά τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, μέσα στο σπίτι οι αστυνομικοί εντόπισαν και περίπου 150 γραμμάρια χασίς.

Οι έρευνες της αστυνομίας είναι σε εξέλιξη.

Ειδήσεις σήμερα:

Φιλιππίνες: Σεισμός 6,7 Ρίχτερ

Φιλοθέη: Ανήλικοι έπεσαν θύματα ληστείας

Ζάκυνθος – Πτώση από μπαλκόνι: Ένας νεκρός τουρίστας κι ένας τραυματίας

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)