Κοινωνία

10 Ιουλίου 2024 21:43

Βόρεια Ελλάδα: Συμμορία έκλεβε αυτοκίνητα και φορτηγά (εικόνες)

Πώς δρούσαν τα μέλη της συμμορίας, κατά την πολυετή τους δράση σε διάφορες περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Εντοπίστηκαν κλοπιμαία.

Βόρεια Ελλάδα: Συμμορία έκλεβε αυτοκίνητα και φορτηγά (εικόνες)
-

Σπείρα που έκλεβε αυτοκίνητα και φορτηγά από τη Θεσσαλονίκη, τη Χαλκιδική και την Ημαθία εξαρθρώθηκε από τις Αρχές, ενώ ταυτοποιήθηκε ένας 33χρονος Έλληνας ως μέλος της.

 Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, «η μεθοδική και επιστάμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησε στην εξιχνίαση διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και φορτηγών από διάφορες περιοχές των Νομών Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Ημαθίας.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης 33χρονος ημεδαπός – μέλος συμμορίας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση – συμμορία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Κλοπή αυτοκινήτων - Βόρεια Ελλάδα

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ανωτέρω ενεργώντας με συνεργούς, κατά το χρονικό διάστημα από τέλη Μαΐου 2021 έως αρχές Ιουλίου 2021, αφαίρεσαν επτά (7) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και φορτηγά είτε χρησιμοποιώντας αντικλείδια είτε παρακάμπτοντας με τεχνικά μέσα τον εγκέφαλο του οχήματος, τα οποία στη συνέχεια μετέφεραν σε συγκεκριμένα σημεία απόκρυψης σε οικισμό του Δήμου Θερμαϊκού προκειμένου να καταστήσουν δυσχερή τον εντοπισμό τους.

Σημειώνεται ότι έξι (6) εκ των αφαιρεθέντων οχημάτων ανευρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες του ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί αρμοδίως».

Ειδήσεις σήμερα:

Copa America: Η Αργεντινή στον τελικό (εικόνες)

Εφετείο - Ζακ Κωστόπουλος: Ομόφωνα ένοχοι ο μεσίτης και ο κοσμηματοπώλης

Διάστημα - Ariane 6: Εκτοξεύθηκε ο νέος πύραυλος του ESA (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)