Γενικά

03 Μαρτίου 2019 11:41

Λέσβος: Δεκάδες συλλήψεις για τον νέο Σταυρό στην Απελή (εικόνες)

Κάτοικοι επιχείρησαν να αντικαταστήσουν το Σύμβολο που καποιοι ειχαν καταστρέψει, όμως κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα.

Λέσβος: Δεκάδες συλλήψεις για τον νέο Σταυρό στην Απελή (εικόνες)
-

Αφήνονται ελεύθεροι σταδιακά και μετά την απολογία τους κατά την προανακριτική διαδικασία οι 36 κατηγορούμενοι, οι οποίοι τα χαράματα τοποθέτησαν ένα μεγάλο μεταλλικό σταυρό στη ακτή Απελή, πολύ κοντά στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Στο σύνολο τους κατηγορούνται για αυθαίρετη κατάληψη δημοσίου κτήματος, αυθαίρετες κατασκευές και απείθεια και πρόκειται να καθίσουν στο εδώλιο, σε τακτική δικάσιμο που θα οριστεί απο την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών.

Οι 35 Έλληνες και ο 1 Αλβανός σήμερα Κυριακή τα χαράματα, τοποθέτησαν ένα μεγάλο μεταλλικό Σταυρό, ο οποίοος κατασκευάσθηκε στη Χίο, μαζί με μια μεγάλη τσιμεντένια βάση.

Για τις εργασίες χρησιμοποίησαν και δυο γερανοφόρα οχήματα τα οποία και κατασχέθηκαν, παραδόθηκαν όμως στους ιδιοκτήτες τους ως μεσεγγυούχοι.

Πρόκειται για τη γνωστή από το καλοκαίρι υπόθεση της τοποθέτησης ενός Σταυρού στη συγκεκριμένη ακτή, γεγονός που είχε χρησιμοποιηθεί από συγκεκριμένους κύκλους και προβλημάτισε, αλλά και δίχασε μεγάλα τμήματα της τοπικής κοινωνίας. 

Το γεγονός έχει λάβει διαστάσεις ιδιαίτερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού οι συλληφθέντες με τα κινητά τους τηλέφωνα μέσα από τη Αστυνομία μεταδίδουν φωτογραφίες τόσο από το γεγονός όσο και από το χώρο όπου κρατούνταν μετά απο την σύλληψη τους.

Λέσβος - Απελή - Σταυρός

Λέσβος - Απελή - Σταυρός

Λέσβος - Απελή - Σταυρός

Φωτογραφίες, βίντεο: lesvosnews.gr, stonisi.gr


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)