Γενικά

15 Νοεμβρίου 2018 11:04

Μαθητής έριξε γροθιά σε συμμαθητή του και τον έστειλε στο νοσοκομείο!

Τι λέει η μητέρα του 13χρονου που κατέληξε στο νοσοκομείο μετά το χτύπημα του συμμαθητή του. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του.

Μαθητής έριξε γροθιά σε συμμαθητή του και τον έστειλε στο νοσοκομείο!
-

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 13χρονος από συμμαθητή του εντός του χώρου του σχολείου πριν από μερικές ημέρες, στη Πάτρα.

Σύμφωνα με το thebest.gr η μητέρα είπε πως ο μαθητής έπεσε θύμα επίθεσης από συμμαθητή του, στην είσοδο του σχολικού συγκροτήματος ενώ η αντιπαράθεση είχε ξεκινήσει ακόμη και από την ώρα του μαθήματος.

Ο 13χρονος δέχθηκε μια γροθιά από το συμμαθητή του και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο 13χρονος να βρεθεί στο έδαφος και έπειτα στο νοσοκομείο.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο του Ρίο.

Το παιδί διαπιστώθηκε πως είχε θλαστικά τραύματα στο κρανίο του και έπρεπε να διαπιστωθεί εαν είχε υποστεί κάποια εγκεφαλική βλάβη, κάτι που οδήγησε στο ΠΓΝΠ και σε αξονική τομογραφία, τον νεαρό μαθητή.

Ο νεαρός έφερε μόνο εξωτερικά τραύματα, ωστόσο η μητέρα του κατέθεσε μήνυση στον «νταή» συμμαθητή του γιου της αλλά και στους γονείς του για παραμέληση ανηλίκου.

Επίσης στο μαθητή υποβλήθηκε αποβολή δύο ημερών. Πλέον η οικογένεια του νεαρού μαθητή, θέτει ζήτημα παραμονής ή όχι στο σχολείο, τόσο του γιού της όσο και του μαθητή που τον χτύπησε, βάζοντας ζήτημα αλλαγής σχολικού περιβάλλοντος.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)