Γενικά

10 Νοεμβρίου 2018 07:54

Φονική μετωπική σύγκρουση νταλίκας με βαν που μετέφερε μετανάστες στην Ασπροβάλτα (εικόνες)

Ένα αγοράκι 4 ετών ανασύρθηκε νεκρό από τα συντρίμμια του βαν, ενώ τουλάχιστον 20 είναι οι τραυματίες. Σοκάρουν οι εικόνες.

Φονική μετωπική σύγκρουση νταλίκας με βαν που μετέφερε μετανάστες στην Ασπροβάλτα (εικόνες)
-

Ένα αγοράκι 4 ετών σκοτώθηκε και τουλάχιστον 20 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την μετωπική σύγκρουση Ι.Χ., τύπου βαν, με φορτηγό, που σημειώθηκε στις 20.50 το βράδυ της Παρασκευής, έξω από τη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες. 

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας με την Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο των Βρασνών.

Όπως έγινε γνωστό, το βανάκι μετέφερε περίπου είκοσι πρόσφυγες και μετανάστες, μεταξύ αυτών και ανήλικους. Πιθανολογείται δε ότι ο οδηγός του ήταν αλλοδαπός που είχε αναλάβει να τους μεταφέρει παράνομα από τον Έβρο έως τη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο έσπευσαν δώδεκα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και δύο Κινητές Μονάδες, όπως επίσης πυροσβεστικά οχήματα και περιπολικά της Τροχαίας.

Αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ένας έφηβος έχασε την ζωή του στο τροχαίο, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό ότι το θύμα ήταν ένα παιδί 4 ετών.

Σε διάφορα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης διακομίστηκαν τραυματισμένα 14 άτομα, μεταξύ αυτών και δύο ανήλικα. Κατά την ίδια ενημέρωση, άλλα πέντε άτομα μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της Νέας Μαδύτου.

Τροχαίο δυστύχημα - Ασπροβάλατα

Τροχαίο δυστύχημα - Ασπροβάλατα

Τροχαίο δυστύχημα - Ασπροβάλατα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)