Γενικά

01 Σεπτεμβρίου 2018 15:14

Αδειάζουν από τα αυτοκίνητα το “Ελευθέριος Βενιζέλος” (εικόνες)

Έσβησε η φωτιά στο πλοίο. Βρέθηκε καραμπίνα και φυσίγγια σε όχημα των ΕΛΤΑ. Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για οδηγούς και επιβάτες.

Αδειάζουν από τα αυτοκίνητα το “Ελευθέριος Βενιζέλος” (εικόνες)
-

Έσβησε η φωτιά που είχε ξεσπάσει λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης στο γκαράζ του πλοίου "Ελευθέριος Βενιζέλος" υπό αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμής αιτία, με την Πυροσβεστική να δίνει στην δημοσιότητα πλάνα από το εσωτερικό του πλοίου και την επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έως σήμερα από το πλοίο έχουν ξεφορτωθεί 6 φορτηγά, 29 επικαθήμενα, 3 λεωφορεία, 24 οχήματα και 14 δίκυκλα, από τα συνολικά 80 φορτηγά και τα 152 ΙΧ που μετέφερε.

Το πρωί σε φορτηγάκι τον ΕΛΤΑ που είχε υποστεί καταστροφή από τη φωτιά εντοπίστηκε μία καραμπίνα με φυσίγγια, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για νόμιμη μεταφορά με παραλήπτη πελάτη στην Κρήτη. Πάντως οι αρμόδιες αρχές του κεντρικού λιμεναρχείου Πειραιά ερευνούν αν πράγματι ήταν νόμιμη η μεταφορά του συγκεκριμένου όπλου.

Πλοίο - Ελευθέριος Βενιζέλος

Το πλοίο αφού ξεφορτωθούν όλα τα οχήματα θα ερευνηθεί εξονυχιστικά από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και πραγματογνώμονες, προκειμένου να συνταχθεί έκθεση για τα αίτια της φωτιάς.

Στο πλοίο εκδηλώθηκε φωτιά στο τρίτο γκαράζ του, κοντά στη νησίδα του Αγ. Γεωργίου, ενώ κατευθυνόταν το βράδυ της περασμένης Τρίτης για τα Χανιά.

Το πλοίο επέστρεψε άμεσα στο λιμάνι του Πειραιά αποβιβάζοντας τους 875 επιβάτες και το μεγαλύτερο μέρος από το πλήρωμα. 

Πλοίο - Ελευθέριος Βενιζέλος

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)