Αστυνομικό Δελτίο

20 Ιουλίου 2018 17:15

Συνελήφθη για κρυμμένη κοκαΐνη σε βάζο με ρύζι

Πρόκειται για μια 48χρονη γυναίκα, η οποία έκρυβε ναρκωτικά στην αυλή της, σε βάθος 55 εκατοστών, μέσα σε γυάλινο βάζο που περιείχε ρύζι!

Συνελήφθη για κρυμμένη κοκαΐνη σε βάζο με ρύζι
-

Μέσα σε ένα γυάλινο βάζο είχε σκεφθεί να κρύψει κοκαΐνη βάρους ενός κιλού μια 48χρονη γυναίκα στο Μαρούσι.

Η ίδια μάλιστα δεν έμεινε εκεί, αλλά αποφάσισε να θάψει το βάζο στην αυλή της οικίας της, ευελπιστώντας ότι δεν θα γίνει αντιληπτή.

Ωστόσο, μετά από συνεχιζόμενη έρευνα, σχετικά με εγκληματική οργάνωση που διακινούσε συστηματικά  ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, με έδρα κυρίως καταυλισμούς στην περιοχή Αγία Σωτήρας και Αυλίζα Αχαρνών στην Δυτική Αττική, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής έφθασε στα ίχνη της γυναίκας.

Αστυνομικοί του Τ.Α Αχαρνών μετέβησαν στο σπίτι της 48χρονης αλλοδαπής και μετά από έρευνα στον αύλιο χώρο, βρήκαν θαμμένη σε βάθος 55 εκατοστών, μέσα σε γυάλινο βάζο που περιείχε ρύζι, την κοκαΐνη.

Η 48χρονη αλλοδαπή συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος την παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

48χρονη - κοκαΐνη - Αχαρναί

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)