Αστυνομικό Δελτίο

18 Ιουνίου 2018 09:10

Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης

Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης το πρωί της Δευτέρας. Πού συνελήφθη. Τι θα υποστηρίξει στην απολογία του.

Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης
-

Εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από τρεις μέρες ερευνών ο διαγραφείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης. 

Ο Μπαρμπαρούσης συνελήφθη έξω από το σπίτι του, στο Πάτημα Χαλανδρίου και οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών.

O βουλευτής συνελήφθη από στελέχη της Αντιτρομοκρατικής, μετά από μέρες παρακολούθησης των τηλεφωνικών του συνομιλίων, χωρίς να προβάλει αντίσταση.

Από εκεί οδηγήθηκε στον Ανακριτή, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη. 

Σημειώνεται ότι σε βάρος του βουλευτή, για τις δηλώσεις του στη Βουλή, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας, με βάση την οποία εκδόθηκε και το ένταλμα σύλληψης. Κακούργημα που επισύρει ποινή ακόμα και σε εν ενεργεία βουλευτή.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο βουλευτής θα δηλώσει αθώος, κάνοντας λόγο για ατυχή δήλωση, την οποία ούτως ή άλλως έχει ανακαλέσει.

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής είχε καλέσει το Στρατό σε πραξικόπημα, από το βήμα της Βουλής, στη συνέχεια διεγράφη από το κόμμα του και διέφυγε στην επαρχία του Αγρινίου, από όπου και κατάγεται. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)