Γενικά

16 Ιουνίου 2018 10:21

Λαμπερά χαμόγελα σε δεκάδες παιδιά χάρισε η “Αποστολή”

Λαμπερά χαμόγελα σε δεκάδες μικρά παιδιά χάρισαν η «Αποστολή» σε συνεργασία με την «ΑΙΜ» και τον «Μασούτη».

Λαμπερά χαμόγελα σε δεκάδες παιδιά χάρισε η “Αποστολή”
-

Η στοματική υγιεινή και τα λαμπερά χαμόγελα δεκάδων μικρών παιδιών, αποτέλεσαν αντικείμενο δράσης της «Αποστολής» σε συνεργασία με την εταιρεία «ΑΙΜ» και τα σουπερμάρκετ «Μασούτης», στην Αλεξανδρούπολη και την Κομοτηνή.

Οδοντίατροι του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Αλεξανδρούπολης, εξέτασαν 92 παιδιά του Νιάρχειου βρεφονηπιακού σταθμού και του νηπιαγωγείου «Άγιος Στυλιανός» και ενημέρωσαν το προσωπικό για τα θέματα στοματικής υγιεινής που πρέπει να διδάσκονται στα παιδιά.

Παράλληλα, στη Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής εξετάστηκαν από τους οδοντίατρους άλλα 158 παιδιά στον Α' Βρεφονηπιακό σταθμό «'Αγιος Ιωάννης ο Δαμασκηνός» και στον Β' Βρεφονηπιακό σταθμό «Αγία Αικατερίνη».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΑΙΜ - ΜΑΣΟΥΤΗΣ

«Είναι η πρώτη χρονιά που η "Αποστολή'' διοργανώνει αυτή τη δράση με στόχο την ενημέρωση και την πρόληψη των οδοντιατρικών νοσημάτων από την παιδική ηλικία κιόλας. Με τους συνεργάτες μας από τα σουπερμάρκετ "Μασούτης'' και την "ΑΙΜ'' εξηγήσαμε σε παιδιά και μεγάλους ότι η στοματική υγεία, όπως λένε οι περισσότερες επιστημονικές έρευνες, μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης πολλών παθήσεων», είπε ο Κωνσταντίνος Δήμτσας, γενικός διευθυντής της «Αποστολής».

Ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος και ο μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων ευχαρίστησαν όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η δράση και τόνισαν τη σημασία της εκπαίδευσης και ευαισθητοποίησης των παιδιών και των οικογενειών τους σε θέματα αγωγής υγείας. Τέλος, ευχαρίστησαν τον Κωνσταντίνο Δήμτσα για τη διαρκή στήριξή του στις ακριτικές περιοχές.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΑΙΜ - ΜΑΣΟΥΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΑΙΜ - ΜΑΣΟΥΤΗΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΑΙΜ - ΜΑΣΟΥΤΗΣ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)