Γενικά

19 Μαρτίου 2018 12:23

Διαμαρτυρία αναρχικών στα γκισέ της Turkish Airlines για το Αφρίν (βίντεο)

Οι αναρχικοί σήκωσαν πανό και πέταξαν τρικάκια μπροστά από τα γραφεία της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας στο αεροδρόμιο "Μακεδονία".

Διαμαρτυρία αναρχικών στα γκισέ της Turkish Airlines για το Αφρίν (βίντεο)
-

Συμβολική παρέμβαση πραγματοποίησαν αναρχικοί το πρωί της Δευτέρας μπροστά από τα γραφεία της Turkish Airlines, στο αεροδρόμιο Μακεδονία. 

Οι αναρχικοί σήκωσαν πανό και πέταξαν τρικάκια μπροστά από τα γκισέ της Turkish Airlines σε ένδειξη αλληλεγγύης στο Αφρίν.

Μετά την παρέμβαση ανήρτησαν βίντεο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ενώ σε ανακοίνωση τους αναφέρουν ότι «ο τουρκικός στρατός, με τη βοήθεια του ελεύθερου συριακού στρατού (Free Syrian Army) και την αρωγή ισλαμιστικών εξτρεμιστικών ένοπλων μονάδων από τα παρακλάδια της Αλ Νούσρα και της Αλ Κάϊντα, αλλά και με την πλήρη ανοχή τόσο των ισχυρών (βλ. ΝΑΤΟ, Η.Π.Α., Ρωσία), όσο και των πιο περιφερειακών δυνάμεων (βλ. καθεστώς Άσαντ στη Συρία, Ιράν), αιματοκυλίζουν το καντόνι του Αφρίν στα πλαίσια της επιχείρησης "Κλάδος Ελαίας" που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον Ιανουάριο του 2018». 

γκισέ - Turkish Airlines - αεροδρόμιο Μακεδονία - παρέμβαση - Αφρίν

Παράλληλα, αναφέρουν ότι «η γενοκτονία του αντιστεκόμενου κουρδικού λαού στο Αφρίν είναι προ των πυλών, καθώς οι σχεδιασμοί του ολοκληρωτικού καθεστώτος του Ερντογάν καθιστούν σαφές πως επιδιώκουν να βάλουν ένα αιματηρό τέλος στην ανάπτυξη του δημοκρατικού συνομοσπονδισμού στο βορειοδυτικό Κουρδιστάν και στη Μέση Ανατολή γενικότερα».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)