Αστυνομικό Δελτίο

06 Μαρτίου 2018 09:49

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής με συλλήψεις

Αφορά εξάρθρωση ακροδεξιάς οργάνωσης, που έκανε επιθέσεις. Ερευνες σε σπίτια στην Αττική και την περιφέρεια. Πληροφορίες για εντοπισμό εκρηκτικών υλών.

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής με συλλήψεις
-

(φωτο αρχείου)

Μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε Αθήνα και σε τουλάχιστον μία πόλη στην επαρχία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.

Ήδη έχουν γίνει έξι προσαγωγές-συλλήψεις ατόμων, που είναι ύποπτα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή εκρηκτικών υλών, εκρήξεις και εμπρησμούς, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες σε τουλάχιστον έξι σπίτια.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για την εξάρθρωση ομάδας ακροδεξιών που φέρονται να εμπλέκεται σε σειρά επιθέσεων σε στέκια αναρχικών και σε καταλήψεις.

Πηγές αναφέρουν ότι επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής αφορά την εξτρεμιστική οργάνωση "Combat 18 Hellas".

Αστυνομική πηγή αναφέρει ότι πρόκειται για ομάδα η οποία φέρεται να έχει αναλάβει την ευθύνη για τουλάχιστον 15 επιθέσεις σε στέκια αντιεξουσιαστών και μάλιστα φέρεται μεταξύ αυτών να είναι η βεβήλωση του μνημείου του Παύλου Φύσσα, πριν από περίπου τρία χρόνια.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)