Δικαιοσύνη

01 Μαρτίου 2018 21:10

Σε κλοιό αντιεξουσιαστών το σπίτι του Φυτράκη

Περικύκλωσαν την οικία του ΓΓ του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Επενέβησαν αστυνομικοί. Ένταση και προσαγωγές.

Σε κλοιό αντιεξουσιαστών το σπίτι του Φυτράκη
-

Ένταση επικράτησε αργά το βράδυ στο Παλαιό Φάληρο, όταν ομάδα νεαρών “πολιόρκησε” το σπίτι του Γενικού Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Ευτύχη Φυτράκη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου.

Ο κ. Φυτράκης είχε “στοχοποιηθεί” το τελευταίο διάστημα ως ο υπεύθυνος για καθυστέρηση στη σύγκληση του συμβουλίου της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών (ΚΕΜ) που θα εξετάσει το αίτημα του Γιαγτζόγλου για την άμεση μεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού.

Έξω από την οικία του ΓΓ του Υπουργείου Δικαιοσύνης επικράτησε μεγάλη ένταση. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, που προχώρησαν σε πολλές προσαγωγές αντιεξουσιαστών στη ΓΑΔΑ.

Η ΚΕΜ αναμένεται να συνεδριάσει την Παρασκευή προκειμένου να εξετάσει το αίτημα του 29χρονου Γιαγτζόγλου να μεταχθεί από τις φυλακές της Λάρισας σε αυτές του Κορυδαλλού, όπως έκανε γνωστό με γραπτή ανακοίνωση ένας εκ των συνηγόρων του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)