Αστυνομικό Δελτίο

09 Φεβρουαρίου 2018 12:08

Ο Αφγανός με τους πυροκροτητές πίσω από τη δολοφονία ηλικιωμένου στο Κορωπί

Εξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία του 71χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σε μαντρί στο Κορωπί τον περασμένο Δεκέμβρη.

Ο Αφγανός με τους πυροκροτητές πίσω από τη δολοφονία ηλικιωμένου στο Κορωπί
-

Τον 20χρονο από το Αφγανιστάν, που συνελήφθη στο Λυκαβηττό με τους δεκάδες πυροκροτητές, “έδειξαν” τα εγκληματολογικά εργαστήρια, ως το δολοφόνο του 71χρονου που βρέθηκε νεκρός μέσα στο μαντρί του στο Κορωπί.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το θύμα ασχολούνταν με την εκτροφή ζώων και στο πλαίσιο αυτό είχε μισθώσει τον συγκεκριμένο χώρο στον οποίο είχε μεταβεί στις 14 Δεκεμβρίου, με σκοπό να διανυκτερεύσει. Μεσημβρινές ώρες της επόμενης ημέρας βρέθηκε νεκρός, φέροντας τραύμα στο κεφάλι από κυνηγετικό όπλο.

Από την συνδυαστική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας και τα εργαστηριακά ευρήματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, εξακριβώθηκε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο 20χρονος υπήκοος Αφγανιστάν, ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης για παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση και η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση.

Πάντως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από την έως στιγμής έρευνα δεν προκύπτει η σύνδεση του νεαρού αλλοδαπού με κάποια οργάνωση και καθώς ο ίδιος είναι αρνητικός στην προανάκριση, εξετάζονται όλες οι εκδοχές, όπως να ήταν μεταφορέας για λογαριασμό κάποιων ή ακόμα και να έκανε εμπόριο. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)