Γενικά

18 Δεκεμβρίου 2017 10:18

Ο Τύπος της Δευτέρας

Η παροχολογία από την κυβέρνηση και το συνέδριο της Ν.Δ. μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ο Τύπος της Δευτέρας
-

Οι παροχές με «άρωμα» εκλογών από την κυβέρνηση και το σχέδιο διακυβέρνησης της Ν.Δ. όπως αποτυπώθηκε στο συνέδριο του κόμματος είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΟΡΓΙΟ  παροχών ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ – Ο ΣΥΡΙΖΑ μοιράζει φιλοδωρήματα με άρωμα εκλογών----ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ! Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΧΑΛΕΠΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΟΡΟΣ----Συνέδριο ενότητας με μηνύματα από Καραμανλή-Ντόρα----Κοινωνικό μέρισμα: Ποιοι έχουν ακόμα και τώρα δεύτερη ευκαιρία για να το διεκδικήσουν----Σφάζονται στη στοά των μασόνων----ΟΙ ΗΠΑ ΞΟΔΕΨΑΝ 18.700.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ… UFO----Δικαστικό μπλόκο στη ΣΕΚΑΠ και απειλή λου6κέτου----ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ! Πρωταθλητής χειμώνα ο εφτάψυχος Ολυμπιακός----Σούπερ γκέλα της ΑΕΚ με Απόλλωνα----Παναθηναϊκός: Δεν… μπορούν τα παλικάρια.

ΕΘΝΟΣ: ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΦΠΑ, ΕΝΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΔΟΣΕΙΣ – Αύξηση του ορίου απαλλαγής -  Κατάργηση χαρτοσήμου στις εμπορικές μισθώσεις – «Κλείδωμα» των 100 δόσεων – ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΟΡΟΔΩΡΑ----ΑΠΑΤΗ ΣΤΟ FACEBOOK – ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΜΑΪΜΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ AEGEAN----ΘΡΗΝΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ – ΠΥΡΙΝΗ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ----ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΓΓΛΟΥΠΑ – Η ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ----ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – Τα παρασκήνια ενός Συνεδρίου χωρίς… πρόγραμμα----ΟΛΘ – Κανονικά και εντός προθεσμίας η εγγυητική----ΥΓΕΙΑ – Αντί για δώρο παίρνουν χαρτί απόλυσης----Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ΜΕ 6 ΣΤΑ 6----ΑΕΚ: ΓΚΕΛΑΡΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ----ΠΑΟΚ: ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΡΙ «ΔΙΠΛΟ» ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ----ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ Η ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ με μείωση φόρων και κράτος ευθύνης – ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΣΤΗ Ν.Δ. ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ----ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΠΟ ΤΑ 55 ΜΕ ΕΞΑΓΟΡΑ ΕΝΣΗΜΩΝ – ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΕΤΩΝ----ΣΚΛΗΡΗ ΓΡΑΜΜΗ – Κυβέρνηση στην Αυστρία για ακροδεξιό πρόσημο για το μεταναστευτικό----ΔΙΝΟΥΝ ΒΟΗΘΗΜΑ 400 ΕΥΡΩ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΕΩΣ 24 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ! ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 25 ΕΩΣ 20----ΘΛΙΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΙΦΝΙΔΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΕΣΚΕΝΗ----ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΕ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΑΕΚ----ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ Η ΣΙΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕ ΝΕΑ ΡΕΚΟΡ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Κίνησε για τη Φώφη, του ‘μεινε ο Σταύρος – ΣΥΜΜΑΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΝΑΖΗΤΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ – ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. Η ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙ-ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΤΩΠΟΥ----ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗ – Πακέτο μέτρων για τους πλημμυροπαθείς----Χρυσαυγίτες με αστυνομική στολή----ΜΑΡΕΒΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – Μέτοχος της εταιρείας της είναι Κύπρια υπόδικη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος----ΜΑΖΙ ΔΕΞΙΑ-ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ - Επικίνδυνο μήνυμα εκπέμπει η Αυστρία----ΑΝΕΡΓΙΑ ΝΕΩΝ – Ποιοι δικαιούνται το επίδομα νεανικής αλληλεγγύης των 400 ευρώ----SUPERLEAGUE – Πρωταθλητής χειμώνα! Στο φινάλε του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός (1-0 τον ΠΑΣ) προσπέρασε την ΑΕΚ (0-0 τον Απόλλωνα) – Ασταμάτητος ο Ατρόμητος, 3-1 την Κέρκυρα.

ΤΑ ΝΕΑ: Ρουσφέτια, παροχές και στο βάθος εκλογές – ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ – Οι απεγνωσμένες κινήσεις της κυβέρνησης συνεχίζονται με διαδοχικές υποσχέσεις που παραπέμπουν σε προεκλογική περίοδο – ΦΙΛΟΔΩΡΗΜΑ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΕΟΥΣ – ΒΟΗΘΗΜΑ 650 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ – ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ 10.000 ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ----ΣΥΝΕΔΡΙΟ – ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΙ Η ΝΔ----ΚΛΕΦΤΟΠΟΛΕΜΟΣ – ΔΙΧΑΖΕΙ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ Ο ΜΟΥΦΤΗΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ----ΜΑΚΡΟΝ – ΠΕΤΑΕΙ FACEBOOK ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ----ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟ ΣΕΡΙ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-ΠΑΟΚ 0-1----ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ – ΑΕΚ-ΑΠΟΛΛΩΝ 0-0----ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΕΞΙ ΜΑΤΣ Ο ΠΑΟ – 1-1 ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ----ΣΕ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΟΥ ΠΑΛΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΣ 1-0.

ESPRESSO: ΤΕΡΑΣ θα σε κυνηγήσω – Η τραγουδίστρια Μάρω Λύτρα ξεσπά για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια ισχυρού και πασίγνωστου Έλληνα – «ΣΕΙΣΜΟΣ» ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΤΗΣ SHOWBIZ ΜΕ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗΣ----Ηθοποιός στη σαπουνόπερα «Τόλμη και γοητεία» ο εγγονός του τέως----Στα άκρα ο πόλεμος των μασόνων για τα εκατομμύρια που έκαναν «φτερά»----Ο ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΣΤΕΤΣΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ----ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΤΟ ΓΑΜΟΥ ΤΟΥ «ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ» - Τι τρέχει με τον Παπασπηλιόπουλο και την Παπαδάκη----Θρίλερ για γερά νεύρα η απόπειρα δολοφονίας ψυχιάτρου στην Κρήτη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)