Γενικά

04 Δεκεμβρίου 2017 09:26

Ο Τύπος της Δευτέρας

Το κλείσιμο της τεχνικής συμφωνίας με τους θεσμούς, η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αποκλείσει την οικογένειά του από την εξουσία και το νέο «χτύπημα» τη ΕΛ.ΑΣ. στα ναρκωτικά μονοπωλούν το ενδιαφέρον του σημερινού Τύπου.

Ο Τύπος της Δευτέρας
-

Τα συν και τα πλην της πιο γρήγορης συμφωνίας, το «μπλόκο» στην οικογενειοκρατία από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και η τεράστια ποσότητα  κοκαΐνης που εντοπίστηκε σε πολυτελές διαμέρισμα στη Βάρκιζα είναι ορισμένα από τα θέματα που κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: ΚΟΛΑΦΟΣ για την Αριστερά – Η συνέντευξη που γκρέμισε τους μύθους που έντεχνα καλλιεργήθηκαν επί 44 χρόνια – Το βίντεο-ντοκουμέντο της συνάντησης των αντιπάλων (Σταμέλος-Γιουνελάς) στο dimokratianews.gr----Έκλεισε η αξιολόγηση και… αρχίζουν τα δύσκολα (για τον λαό)----ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ – ΙΔΙΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ»----Πόσα θα παίρνει πλέον κάθε οικογένεια: Η λίστα με τα επιδόματα----ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ----ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΟΥ  ΚΟΚ – ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ!----Μ. Κοττάκης: Το σχέδιο αποστασίας και η ευθύνη της δημοκρατίας προς τους αναγνώστες.

ΕΘΝΟΣ: ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ – Τεχνική συμφωνία κυβέρνησης-θεσμών – Για ποιους αυξάνεται το επίδομα τέκνων – Αλλαγές στον νόμο Κατσέλη – Νέα σχολικά γεύματα – EUROGROUP ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ----ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΝΤΟΡΑ – ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ----ΚΥΚΛΩΜΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ – Η «ΛΕΥΚΗ» ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΒΑΡΚΙΖΑΣ----ΚΡΙΣΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ – Σφίγγει ο  κλοιός γύρω από τον  Ντόμανλτ Τραμπ----ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Πρέβεζα----ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΣΑ – Η εξάμηνη αποχή «βαρίδι» για τον Δ. Βαρβεσό----ΟΑΣΘ – Σαμποτάζ εργαζομένων σε λεωφορεία.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι προσωπικές διαφορές ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ – ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΑΖΕΙ Ο ΕΠΑΝΑΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ ΜΕΙΩΣΕΩΝ----ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ  ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ – ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ «ΔΡΑΚΟΙ» ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ----ΕΝΑ TWEET ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ RUSSIA-GATE ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤ ΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΑΜΠ----Πώς ο Κυριάκος αποφάσισε τη «θυσία» της  Ντόρας Μπακογιάννη – ΤΟ ΠΑΡΑΚΣΗΝΙΟ----Έπιασαν τον Σέρβο ντίλερ της κοσμικής Αθήνας – ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΜΕ ΚΟΚΑΪΝΗ ΑΞΙΑΣ 7,5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ----ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Η ΑΕΚ ΜΕ ΜΑΓΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΛΙΒΑΓΙΑ-ΑΡΑΟΥΧΟ – ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΟΚ----«ΕΜΦΥΛΙΟΣ» ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ – ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Τα συν και τα πλην της πιο γρήγορης συμφωνίας – ΣΕ ΧΡΟΝΟ-ΡΕΚΟΡ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: «Η ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ» - ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ: «ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ»----Στα άκρα οι σχέσεις Κυριάκου-Ντόρας – ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ «ΚΟΒΕΙ» ΑΠΟ ΤΗΝ «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΤΟΥ----ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ-ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ – Τέρμα στο «φαγοπότι»----ΝΤ. ΤΡΑΜΠ: «Πονοκέφαλος» για τον Φλιν, μεταρρύθμιση-δώρο στους πλούσιους----ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΚΙΩΝΗΣ – Εργασίες αποκατάστασης σε δύο σημαντικά έργα του μεγάλου αρχιτέκτονα----ΚΕΕΛΠΝΟ – Οι 23 προσλήψεις του Άδωνη----Δίδυμο-φωτιά Λιβάγια και Αραούχο – ΜΟΝΗ ΠΡΩΤΗ Η ΑΕΚ, 2-0 ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ.

ΤΑ ΝΕΑ: Θυσία για την εξουσία – ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ: «Τους ακούω στην τηλεόραση να μιλάνε για βίλες. Έβγαλαν στο σφυρί το σπίτι της μάνας μου για 20.000 ευρώ. Θέλω να φωνάξω…»----Ο ΠΡΩΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, Ο ΚΟΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ TWITTER – Η ΦΩΤΙΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ----ΡΕΚΟΡ ΒΡΟΧΗΣ – ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ----ΚΥΡΙΑΚΟΣ-ΝΤΟΡΑΣ – ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΔ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΔΙΚΙΑ»---ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ – Ο ΠΑΟΚ  3-0 ΕΚΤΟΣ----ΠΡΩΤΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ – ΠΑΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-1----ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΟΜΑΡ.

ESPRESSO: ΤΡΕΜΟΥΝ τον Εσκομπάρ ΤΗΣ SHOWBIZ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΛΟΝΙΩΝ! Σε πολυτελή κατοικία στη Βάρκιζα βρέθηκαν 135 κιλά κόκα αξίας 5.000.000 ευρώ----Δύο «φύλακες άγγελοι» έσωσαν τον Τζίμη Πανούση----«Νυστέρι» στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Φουστάνου----«Ζούγκλα» με προϊόντα-μαϊμού στα “Malls” του ΗΣΑΠ----Αστυνομικοί φυλάνε επί 24 ώρες την εισαγγελέα του “NOOR 1”---«Φλερτ» του δημάρχου Καμίνη με την Ορνέλα Μούτι----ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ! Ο ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ ΤΟΥ MY STYLE ROCKS ΦΟΡΑ ΝΥΦΙΚΟ.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)