Γενικά

06 Νοεμβρίου 2017 14:14

Εφετείο: αναρχικοί έφθασαν ως το γραφείο του ανακριτή στον 7ο όροφο (φωτο)

Συνεχίζουν να «αλωνίζουν» τα μέλη συλλογικοτήτων. Νέα «καταδρομική» του «Ρουβίκωνα», για πρώτη φορά σε πόλη της επαρχίας.

Εφετείο: αναρχικοί έφθασαν ως το γραφείο του ανακριτή στον 7ο όροφο (φωτο)
-

«Σήμερα, 6 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στον έβδομο όροφο του Εφετείου Αθηνών όπου βρίσκεται το γραφείο του ειδικού εφέτη ανακριτή Ε. Νικόπουλου ως ένδειξη αλληλεγγύης στον αναρχικό αιχμάλωτο πολέμου Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασης φωνάχτηκαν συνθήματα, πετάχτηκαν τρικάκια και μοιράστηκαν κείμενα» αναφέρεται σε ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Η ανάρτηση, που συνοδεύεται από μία φωτογραφία, φέρει την υπογραφή «Συνέλευση Αλληλεγγύης στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου», τον 29χρονο που έχει προφυλακιστεί για τα τρομοπακέτα, στον Λουκά Παπαδήμο (δείτε ΕΔΩ εικόνες σοκ από το όχημα του μετά την επίθεση), αλλά και εκπροσώπους των δανειστών, όπως ο Κλάους Ρέγκλινγκ.

Το κείμενο καταλήγει «ΝΙΚΟΠΟΥΛΕ-ΡΑΪΚΟΥ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΝΤΑΙ», «ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ - ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ», «ΝΤΙΝΟ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ».

Αναρχικοί - εφετείο - Κων. Γιαγτζόγλου

Αναρχικοί - εφετείο - Κων. Γιαγτζόγλου

Η νέα βόλτα που έκαναν ανενόχλητοι οι αναρχικοί ως τον 7ο όροφο(!) του Εφετείου, έρχεται λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση βίντεο απο την επίθεση μελών του «Ρουβίκωνα», πρώτη φορά σε πόλη της επαρχίας, με την εκτόξευση κουτιών με μπογιές, στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Τα νέα περιστατικά, ιδίως αυτό στο Εφετείο, γεννούν σειρά νέων ερωτημάτων για τα μέτρα ασφαλείας και την επάρκεια τους.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)