Παιδεία-Θρησκεία

24 Αυγούστου 2017 14:15

Βάσεις 2017: Η Μυρσίνη Χαμακιώτη πρώτη στην Ιατρική Πάτρας

Η 18χρονη Μυρσίνη από την Πάτρα κατάφερε να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, συγκεντρώνοντας πάνω από 19.500 μόρια! Δείτε τον πρώτο των πρώτων στην Ηλεία...

Βάσεις 2017: Η Μυρσίνη Χαμακιώτη πρώτη στην Ιατρική Πάτρας
-

Διάβασε, προσπάθησε και πέτυχε το μεγάλο της όνειρο… Ο λόγος για την 18χρονη Μυρσίνη Χαμακιώτη από το πειραματικό λύκειο Λάγγουρα Πάτρας, η οποία εισήχθη πρώτη στην Ιατρική Πάτρας με 19.600 μόρια.

«Δεν ένιωσα ποτέ τη δυσκολία ή την κούραση, ο στόχος υπερκάλυπτε τα πάντα… Η αλήθεια είναι ότι διάβαζα αρκετές ώρες, αλλά δεν ήταν κάτι δυσάρεστο. Το διάβασμα ήταν και είναι ένα από τα χόμπι μου… και στις εξετάσεις δε δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα», δηλώνει η Μυρσίνη.

«Θεωρώ ότι τα θέματα ήταν ιδανικά, διαβαθμισμένης δυσκολίας. Όσο για τους στόχους μου, πρώτη επιλογή μου είναι πάντα η Ελλάδα, αλλά επειδή θέλω να ασχοληθώ με την έρευνα σε μεγάλα επιστημονικά κέντρα, ίσως για ένα διάστημα λείψω στο εξωτερικό», είπε η 18χρονη κοπέλα στο thebest.gr.

Δημήτρης Βόσσος: Ο πρώτος των πρώτων στην Ηλεία

Στα τέλη Ιουνίου είχε αναδειχθεί ως ο άριστος των αρίστων στο νομό Ηλείας, αφού συγκέντρωσε 19.485 μόρια και ήταν στην πρώτη τριάδα των αριστούχων πανελλαδικά. Σήμερα οι κόποι του και οι προσπάθειές  του άρχισαν  να παίρνουν σάρκα και οστά, αφού είναι πια φοιτητής της Νομικής Αθηνών.

Δημήτρης Βόσσος - Νομική Αθηνών - Βάσεις 2017

Ο 18χρονος Βόσσος Δημήτρης από την Κυλλήνη, μαθητής του ΓΕΛ Λεχαινών, τονίζει στο patrisnews.com ότι για να πετύχεις πρέπει να έχεις πίστη στον εαυτό σου, να έχεις στήριξη από τους γονείς σου, να έχεις καλούς καθηγητές, να κάνεις μεθοδικό διάβασμα και να στερηθείς κάποια πράγματα...

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)