Αστυνομικό Δελτίο

27 Ιουλίου 2017 13:36

Απειλητική επιστολή στον Πρόεδρο του ΣτΕ

Τι έγραφαν οι άγνωστοι αποστολείς στον Νίκος Σακελλαρίου. Πώς έγινε αντιληπτή η επιστολή από την Ασφάλεια.

Απειλητική επιστολή στον Πρόεδρο του ΣτΕ
-

Ένας φάκελος χωρίς αποστολέα έφτασε το πρωί της 18ής Ιουλίου στο σπίτι του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Ο φάκελος κρίθηκε ύποπτος από τον αστυνομικό φρουρό, ο οποίος ενημέρωσε την αρμόδια υπηρεσία.

Στη συνέχεια ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία.

Ο φάκελος πέρασε από το ειδικό μηχάνημα X-Ray του Συμβουλίου της Επικρατείας, όμως το μηχάνημα δεν έδειξε κάτι κι έτσι ο φάκελος επεστράφη στην κατοικία του Προέδρου του ΣτΕ.

Ο Νίκος Σακελλαρίου ήταν εκτός Αθηνών, αλλά ενημερώθηκε και έξι μέρες αργότερα άνοιξε το φάκελο, είδε το απειλητικό μήνυμα και ενημέρωσε τις Αρχές.

Δείτε την επιστολή που δημοσιεύει το bloko.gr

Σακελλαρίου - επιστολή

ΝΔ: οι επιθέσεις της Κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη αποθρασύνουν τους εκφραστές της βίας 

«Οι πληροφορίες για απειλητική επιστολή αγνώστων προς τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Ν. Σακελλαρίου – ενέργεια την οποία καταδικάζουμε απερίφραστα – προκαλούν έντονη ανησυχία. Φαίνεται, ότι οι επιθέσεις της Κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη αποθρασύνουν τους εκφραστές της βίας και της ανομίας. Όπως αποθρασύνουν και τους κάθε είδους μπαχαλάκηδες η ανοχή και η προστασία που παρέχουν η Κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Βουλής σε μέλη του “Ρουβίκωνα”, που εισβάλλουν στο Κοινοβούλιο», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ σχετικά με τις πληροφορίες για απειλητική επιστολή προς τον Πρόεδρο του ΣτΕ.

ΣΥΡΙΖΑ για ΝΔ: μόνο ντροπή θα πρέπει να αισθάνονται για την κατάντια τους

Σκληρή απάντηση δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με τις πληροφορίες για απειλητική επιστολή αγνώστων προς τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Νίκο Σακελλαρίου.

«Είναι αδιανόητο, ακόμα για το επίπεδο της ΝΔ, να συνδέεται η πολιτική κριτική αποφάσεων της Δικαιοσύνης, με την, απολύτως καταδικαστέα, απειλητική επιστολή αγνώστων εναντίον του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Ν. Σακελλαρίου» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Στη δίψα τους για εξουσία, πέφτουν κάθε μέρα όλο και πιο χαμηλά. Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά, μόνο ντροπή θα πρέπει να αισθάνονται για την κατάντια τους» σημειώνει το κυβερνών κόμμα στην ανακοίνωσή του.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)