Γενικά

18 Ιουλίου 2017 23:20 Τελευταία ενημέρωση : -

Ασύλληπτο: Ευμενής μετάθεση στον εφοριακό που έλυνε σταυρόλεξα

Ο εφοριακός που έλυνε σταυρόλεξα εν ώρα εργασίας πήρε και ...τα εύσημα! Πώς αντέδρασε ο επικεφαλής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής.

Ασύλληπτο: Ευμενής μετάθεση στον εφοριακό που έλυνε σταυρόλεξα
-

Νέος σάλος για την προαγωγή εφοριακού από την Κρήτη που πιάστηκε… επ’ αυτοφώρω να λύνει σταυρόλεξα εν ώρα υπηρεσίας, ενώ ο κόσμος περίμενε στην ουρά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Νέα Κρήτη», το Υπηρεσιακό Συμβούλιο έκανε... ομόφωνα δεκτό το αίτημα του "σταυρολεξάκια" υπαλλήλου και τον αποσπά στην υπό σύσταση... Ακαδημία Εφοριακών.

Η είδηση, σύμφωνα με την εφημερίδα, εξόργισε τον γενικό γραμματέα της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων Γιώργο Πιτσιλή, ο οποίος, μετά τη δημοσίευση της φωτογραφίας που εμφάνιζε τον υπάλληλο της ΔΟΥ Ηρακλείου να λύνει σταυρόλεξα, διέταξε έρευνα για την υπόθεση.

Μάλιστα, ζήτησε να παγώσει κάθε διαδικασία μετάθεσης του εφοριακού, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα. Αυτό επισημαίνουν αρμόδιες πηγές της ΑΑΔΕ υπενθυμίζοντας οτι ο Γιώργος Πιτσιλής έχει ζητήσει να επιβεβαιωθεί η ακρίβεια του δημοσιεύματος - για το οποίο υπήρχε και σχετική φωτογραφία - και σε καταφατική περίπτωση να ξεκινήσουν άμεσα οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες.

Ο διευθυντής της ΔΟΥ Ηρακλείου κ. Μανόλης Ρολάκης, με τον οποίο επικοινώνησε η εφημερίδα, απάντησε πως δεν ήταν ενήμερος για την απόσπαση του υπαλλήλου της υπηρεσίας στη Φορολογική-Τελωνειακή Ακαδημία. «Δεν το ξέρω καθόλου αυτό που μου λέτε. Το μαθαίνω από εσάς. Απλά κάνω μια έρευνα να δω τι έγινε με το σταυρόλεξο», ανέφερε.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)