Γενικά

05 Νοεμβρίου 2016 12:13

“Έπιασαν” τον παπά σε άσεμνες στάσεις στα χωράφια!

Οι ενορίτισσες είχαν βγει να μαζέψουν χόρτα κι έπεσαν πάνω στον παπά που θώπευε μια νεαρή τσιγγάνα.

“Έπιασαν” τον παπά σε άσεμνες στάσεις στα χωράφια!
-

Δεν πίστευε στα μάτια της μια παρέα γυναικών από την περιοχή των Βραχναιίκων η οποία τις απογευματινές ώρες της περασμένης Δευτέρας ώρες είχε βγει για να μαζέψει χόρτα σε αγροτική έκταση η οποία βρίσκεται ανάμεσα σε Βραχναίικα και Τσουκαλαίϊκα.

Οι γυναίκες αμέριμνες πραγματοποιούσαν το μάζεμα των χόρτων όταν ξαφνικά ήρθαν αντιμέτωπες με ένα απίστευτο θέαμα.

Ένας παπάς ο οποίος υπηρετεί σε ενορία που βρίσκεται κοντά στη Βιομηχανική περιοχή, εντοπίσθηκε ανάμεσα σε συστάδα από χόρτα να θωπεύει μια νεαρή τσιγγάνα, σύμφωνα με το patrastimes.gr.

Οι γυναίκες μόλις αντιλήφθηκαν τι ακριβώς συνέβαινε, άρχισαν να τα ψάλλουν στον ιερέα και η νεαρή το έβαλε στα πόδια. Πάνω στη βιασύνη της όμως ξέχασε το εσώρουχο της, το οποίο παρέμεινε δίπλα στον παπά.

Ο ιερέας με τη σειρά του προσπάθησε να δικαιολογηθεί, αλλά από τις άναρθρες απαντήσεις του ήταν ολοφάνερο πως ήταν πιωμένος.

Να σημειωθεί πως ο εν λόγω ρασοφόρος δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται να έχει ιδιαίτερες επιδόσεις στη θωπεία γυναικών ενώ παλαιότερα η περιοχή που υπηρετεί είχε βουίξει από τη φήμη πως είχε πιαστεί να θωπεύει μια 15χρονη τσιγγάνα, στην οποία προηγουμένως είχε καταβάλει χρηματικό ποσό.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)