Δικαιοσύνη

05 Σεπτεμβρίου 2016 11:21

Ξεκίνησε η δίκη για την αποτρόπαια δολοφονία της μικρής Άννυ

Η μητέρα της μικρής Άννυ ζήτησε κλαίγοντας να μην καθίσει δίπλα στον άλλοτε σύντροφό της. Με ενστάσεις άρχισε η δίκη. Μνήμες από το παρελθόν για το  έγκλημα.

Ξεκίνησε η δίκη για την αποτρόπαια δολοφονία της μικρής Άννυ
-

Της Λίας Κοντοπούλου

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας βρίσκονται οι γονείς της 4χρονης Άννυ που κατηγορούνται στην υπόθεση της φριχτής δολοφονίας του τετράχρονου κοριτσιού τον Απρίλιο του 2015, η οποία είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Μαζί με τους 2 γονείς, τον Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ -γνωστό ως Σάββα- ο οποίος κατηγορείται για το ειδεχθές έγκλημα και την Διμιτρίνα Μπορίσοβα, που κατηγορείται για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, στο εδώλιο βρίσκονται ακόμα δύο κατηγορούμενοι. Πρόκειται για τον Νασίφ Αχμέντοφ ή Νικολάι, ο οποίος κατηγορείται μαζί με τον πατέρα για το φόνο του κοριτσιού και έναν ακόμα άνδρα ο οποίος αντιμετωπίζει το πλημμέλημα της ψευδορκίας.

Η δίκη ξεκίνησε με τη μητέρα της Άννυ -η οποία μπήκε στην κατάμεστη αίθουσα του ΜΟΔ- να ζητεί κλαίγοντας από το δικαστήριο να μην καθίσει δίπλα στον άλλοτε σύντροφό της.

"Δεν αντέχω να έχω δίπλα μου αυτόν τον άνθρωπο με αυτό που έκανε στο παιδί μου" είπε στον πρόεδρο του δικαστηρίου, ο οποίος έκανε δεκτό το αίτημά της και τοποθέτησε ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι τη μεταφράστρια και τους άλλους δύο συγκατηγορούμενους.

Η υπεράσπιση του Νικολάι υπέβαλε ένσταση ακυρότητας αναφορικά με το ότι το παραπεμπτικό βούλευμα που επιδόθηκε στον κατηγορούμενο δεν ήταν μεταφρασμένο στη βουλγαρική γλώσσα. Το δικαστήριο διέκοψε και θα ακολουθήσει η πρόταση της εισαγγελέως επί της ενστάσεως.

ΔΙΚΗ -  ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΜΙΚΡΗ ΑΝΝΥ

ΔΙΚΗ -  ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΜΙΚΡΗ ΑΝΝΥ

ΔΙΚΗ -  ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ - ΜΙΚΡΗ ΑΝΝΥ

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)