Δικαιοσύνη

09 Ιουνίου 2016 10:46

Αγανάκτηση Φύσσα για την απουσία Ρουπακιά από την δίκη της ΧΑ

Ξέσπασε ο Παναγιώτης Φύσσας στην τελευταία συνεδρίαση της δίκης στον Κορυδαλλό, στην οποία είναι παρών μόνο ένας από τους 68 κατηγορούμενους.

Αγανάκτηση Φύσσα για την απουσία Ρουπακιά από την δίκη της ΧΑ
-

Της Λίας Κοντοπούλου

Δεν μπόρεσε να κρύψει την αγανάκτησή του ο πατέρας του Παύλου Φύσσα για το γεγονός ότι ο Γιώργος Ρουπακιάς για μία ακόμα φορά από τότε που αποφυλακίστηκε στα μέσα Μαρτίου και τέθηκε σε κατ' οίκον περιορισμό δεν βρίσκεται στο εδώλιο.

Κατά την ανάγνωση των ονομάτων των κατηγορουμένων, όταν η πρόεδρος Μαρία Λεπενιώτη έφτασε στο όνομα του Γιώργου Ρουπακιά ο Παναγιώτης Φύσσας ακούστηκε να λέει: “Αυτός τρώει τα αυγά που του έφτιαξε η γυναικούλα του, γι' αυτό δεν έχει έρθει”. Αμέσως ο συνήγορος υπεράσπισης άρχισε να διαμαρτύρεται λέγοντας “δεν κατάλαβα” και χρειάστηκε να παρέμβει η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η οποία απευθυνόμενη στον Παναγιώτη Φύσσα είπε: “Να μην ακουστείτε άλλη φορά, παρακαλώ”.

Σήμερα στο δικαστήριο για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής κατά την έναρξη της συνεδρίασης βρισκόταν μόνον ένας από τους 68 κατηγορουμένους. Η σημερινή συνεδρίαση είναι μία από τις τελευταίες που θα γίνουν στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα των γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού, αφού δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η απόφαση που ανάβει το πράσινο φως για τη μεταφορά της δίκης στο Εφετείο της Αθήνας από τις 21 Ιουνίου 2016.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)