Αστυνομικό Δελτίο

05 Ιουνίου 2016 19:44

Νέα στοιχεία για την δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου

Ευρήματα στον τόπο του εγκλήματος, για πρώτη φορά μετά από εβδομάδες ερευνών. Πού εστιάζουν οι έρευνες.

Νέα στοιχεία για την δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου
-

Του Μανώλη Ασαριώτη

Νέα ευρήματα για τη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου, στο Μαρούσι, έχουν στη διάθεσή τους τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας, ύστερα από την εξερεύνηση της σκηνής του εγκλήματος με υπερσύγχρονα μηχανήματα.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στον χώρο, όπου βρέθηκε νεκρή η 69χρονη συνταξιούχος, εντοπίστηκαν κατά τη δεύτερη έρευνα των ειδικών της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών δακτυλικά αποτυπώματα, αλλά και ίχνη από παπούτσια, από τα οποία κάποια φαίνεται να έχουν άμεση σχέση με τη δολοφονία της Ελ.Αγραφιώτου.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας ερευνούν ταυτόχρονα το περιβάλλον του θύματος, εάν είχε με κάποιον προστριβές ή οικονομικές διαφορές και γενικότερα ποιος θα μπορούσε να έχει κίνητρο να της αφαιρέσει τη ζωή.

Έστω και με μία υποψία θα επιχειρήσουν να ταυτοποιήσουν τα ευρήματα από τη σκηνή του εγκλήματος, προκειμένου να φθάσουν στον δράστη του εγκλήματος, που μέχρι αυτήν την ώρα δεν φαίνεται να είναι ένας μανιακός δολοφόνος, αλλά κάποιος που γνώριζε την 69χρονη και παρακολουθούσε τις κινήσεις της.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)