Γενικά

03 Ιουνίου 2016 09:31

Διαμαρτυρία των πρώην εργαζομένων της Πυρσός (βίντεο)

Κλειστή είναι η 3ης Σεπτεμβρίου, από τους εργαζόμενους που μένουν στο δρόμο, μετά την πτώχευση της εταιρείας security. Τι ζητούν.

Διαμαρτυρία των πρώην εργαζομένων της Πυρσός (βίντεο)
-

Στο δρόμο έξω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, στην 3ης Σεπτεμβρίου έχουν συγκεντρωθεί οι πρώην εργαζόμενοι της Πυρσός, που έχουν αποκλείσει την κίνηση, ενώ στο σημείο καταφτάνουν σταδιακά και οι συνάδελφοί τους από την επαρχία.

Οι πρώην εργαζόμενοι ζητούν την αποζημίωση των δεδουλευμένων τους, έχουν καταθέσει αγωγή στην ιδιοκτησία της εταιρείας, έχουν καταφύγει στην Επιθεώρηση Εργασίας και ζητούν πολιτική παρέμβαση, για να λυθεί το πρόβλημά τους.

Η εταιρεία απασχολούσε πάνω από 700 υπαλλήλους, πανελλαδικά, οι οποίοι μένουν πλέον στο δρόμο, ενώ είναι απλήρωτοι από πέντε έως δώδεκα μήνες, συν τα δώρα και τα επιδόματά τους.

Η εταιρεία είχε συνεργασίες και με δημόσιες υπηρεσίες και φορείς, οι οποίοι επίσης μένουν ακάλυπτοι.

Χθες σε ανακοίνωση που έκανε η εταιρεία security G4S, εξήγγειλε ότι, θα προσλάβει πάνω από 100 πρώην εργαζομένους της εταιρείας που κήρυξε πτώχευση.

Οι 700 και πλέον υπάλληλοι, ζητούν να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, ο οποίος φέρεται ότι βρίσκεται στο εξωτερικό, Γερμανία, όπου διατηρεί και άλλη εταιρεία. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)