Αστυνομικό Δελτίο

29 Μαρτίου 2016 19:34

“Σεκιουριτάς” έσωσε τα χρήματα χρηματαποστολής

Η ψύχραιμη αντίδραση του «σεκιουριτά» απέτρεψε τη ληστεία της χρηματαποστολής.

“Σεκιουριτάς” έσωσε τα χρήματα χρηματαποστολής
-


Του Γιάννη Αρβανίτη

Το θωρακισμένο όχημα τύπου βαν, έφτασε έξω από κατάστημα super market, επί της λεωφόρου Σοφοκλή Βενιζέλου στη Λυκόβρυση. Το πλήρωμα του βαν θα πραγματοποιούσε άλλη μια χρηματαποστολή προς το κατάστημα.

Ο «σεκιουριτάς», βγήκε από το όχημα κρατώντας το ειδικό μεταλλικό βαλιτσάκι. Δεν πρόλαβε να κάνει δυο με τρία βήματα και το βλέμμα του στράφηκε προς το πίσω μέρος του βαν.  Αυτό που είδε «πάγωσε» το αίμα του! Εναντίον κινούνταν ένας άνδρας που κρατούσε στο χέρι πιστόλι και είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Ο θόρυβο της όπλισης έκανε τον «σεκιουριτά» να  αντιδράσει αστραπιαία. Χωρίς να χάσει τη ψυχραιμία του  ξαναμπήκε στο θωρακισμένο όχημα με το βαλιτσάκι στα χέρια.

Ο οδηγός αμέσως ξεκίνησε το όχημα και απομακρύνθηκαν από το σούπερ μάρκετ . Το ίδιο έκαναν ο δράστης με τον συνεργό του αλλά πεζή.

Άνδρες της Δ.Ι.Α.Σ ερεύνησαν τη γύρω περιοχή, αλλά οι επίδοξοι ληστές είχαν εξαφανιστεί. Μόνο στοιχείο για τις έρευνες τους –εκτός από την κατάθεση του παρ` ολίγον θύματος – είναι το όποιο οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Απόπειρα ληστείας σε χρηματαποστολή έγινε και στο Ασκληπιείο Βούλας την περασμένη εβδομάδα. Οι δύο επίδοξοι ληστές έφυγαν, όμως, και πάλι με άδεια χέρια μετά από "μάχη" με τους "σεκιουριτάδες".  

 

 

 

 

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)